Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsferie

En ungdomsferie eller festferie AKA drukferie er en fed ferieform for dig og vennerne! Tag en uge eller to sydpå og fyr den af på det fedeste natklubber, fest til den lyse morgen og plej dine tømmermænd næste dag, i solen eller skyggen, på stranden eller ved poolen 🙂

Hos Farsentours.dk er vi vilde med sol og sommer ungdomsferier og to af vores favorit party destinationer er Sunny Beach i Bulgarien og Magaluf i Spanien. På begge destinationer er der rig mulighed for at gå på druk og feste med andre unge fra hele Europa. Deruodver er Ayia Napa på Cypern og Alanya i Tyrkiet også fantastiske ungdomsferie destinationer og hvert år kommer der nye til listen.

Læs mere om sol og sommer ungdomsferier på denne side.

Ungdomsferie - fest og druk i sydens sommer og sol!
Ungdomsferie – fest og druk i sydens sommer og sol!

Storby party ferier og ski ungdomsferier er to fede alternativer, hvis du ikke kan vente et helt år med at komme afsted til sydens sommer og sol. Her er Prag og Bad Gastein Farsentours.dk’s favoritdestinationer – her er henholdsvis pulserende storbyliv og skiløb i verdensklasse og om aftenen kan du feste med vennerne på fede diskoteker eller give den gas til afterski – vi kan varmt anbefale begge destinationer!

Læs mere om storby festferier her og sne og ski ungdomsrejser på denne side.

Læs også mere om:

Hvis knapper
Gem knapper