Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Black Friday – stor rabat på ski og sol rejser!

Hvert år, den sidste eller næstsidste fredag i november går det løs og “Black Friday” rammer landet! Det er her du skal bestille din næste ski- eller solrejse for der er STORE rabatter at hente.

De seneste år har danskerne taget Black Friday til sig og det er nu den største shoppingdag på året! Og det gælder ikke mindst rejser. Som sidste år kører Sunweb.dk igen en stor kampagne med vanvittige tilbud – både på Black Friday skiferier og Black Friday solrejser – men du skal være hurtig, hvis du vil have del i de gode tilbud!

Uanset om du søger en billig skiferie på Black Friday, eller du foretrækker sol og varme på din næste ferie f.eks. en ungdomsrejse til sommeren 2018?), så kan det godt betale sig at holde øje med Sunweb Black Friday tilbud på denne side.

Black Friday - Solrejser og Skirejser på tilbud
Black Friday – Solrejser og Skirejser på tilbud

Om Black Friday
Black Friday har sine rødder i USA, hvor dagen gennem mange år har været årets største shoppingdag med gode tilbud og mange penge at spare.

Om Sunweb
Sunweb blev grundlagt i 2001 og er en del af Sundio Group International GmbH, som ejer flere brands, hvor af Sunweb er det største. Sundio Group er en af de største rejsearrangører i Europa og tilbyder rejser til over 350 destinationer. Sunweb sælger udelukkende på nettet – dette gør deres priser til de mest konkurrencedygtige på markedet. Endvidere er Sunweb medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening og vi kan her på Farsentours.dk varmt anbefale dem.

Hvis knapper
Gem knapper