En ungdomsrejse er en fed ferieform for dig og dine venner i nogle af Europas mest populære party-destinationer der byder på et super fedt og hektisk natteliv samt gode muligheder for at slappe af ved hotellernes pool-områder og lækre sandstrande eller give den gas til afterski efter en tur på pisterne!

Så din ferie behøver bestemt ikke at være kedelig i år – der findes nemlig rigtig mange ungdomsferie/ rejseselskaber og hver især har deres ekspertise når det kommer til rejsemål, partypakker, VIP aftaler osv. Køber du f.eks. en festpakke hjemmefra er du garanteret ekstra VIP behandling, gratis entré og gratis drinks på de bedste diskoteker og natklubber!

I Danmark er der selvfølgelig masser af ting, du kan lave i din vinter eller sommerferie

Meeeeen, helt ærligt, hvis du gerne vil have en oplevelsesrig ferie, så skal du udover landets grænser! Men så er du næsten også med sikkerhed garanteret en ungdomsferie med høj stemning og masser af fest og farver! Jævnaldrene unge, festglade mennesker strømmer især til syden i sommerferien for at mødes med venner men også møde nye bekendte og vigtigst af alt, have en sjov uge eller to. Og med events som skumfest, pubcrawl, beachparty og så videre, er det ikke svært at vælge en ungdomsferie fremfor at blive hjemme hos forældrene!

I Danmark er de største aktører på ungdomsferie markedet, Ung Rejs, Uptours, DUF Rejser og Viby Travel og de fokuserer på rejser til middelhavet. Når du bestiller en ferie med et af disse selskaber er du garanteret en fed ungdomsferie med sol, strand og afslapning om dagen og crazy fest om natten med unge fra hele Danmark.

Samtidig har alle selskaber danske guider der står klar allerede i lufthavnen og som gennem hele ferien er der for dig og guider dig gennem det vilde natteliv, anbefaler dig de bedste klubber samt seværdigheder. De forskellige ungdomsrejsearrangører arrangerer også en lang række specielle fester, hvor du kun bliver inviteret, hvis du rejser med netop det selskab – så det er også værd at tage med i overvejelserne før du booker.

Hvis du er til sol og sommer, skal du uden tvivl tage på en ungdomsferie til en af de mere eksotiske destinationer. Her vil du være garenteret en uforglemmelig ungdomsrejse og du vil blive bombarderet med en masse nye indtryk fra den lokale kultur i form af alkohol, mad og musik – Farsentours.dk

Hvis du har været syd på de sidste mange somre med dine venner, og trænger til nye udfordringer, kan du med god samvittighed skifte strand destinationen ud med sne og pister eller en storby. Med samme høje stemning hele ugen, befinder du dig nu i sneen på ski eler snowboard om dagen, og mødes med alle de andre festglade unge til afterski! Ski ungdomsrejser er et fedt ferie alternativ, som skal prøves! Alternativt skal I overveje en storby ungdomsrejse til f.eks. Prag – se mere om storby ferier for unge her.

Læs mere om de forskellige ungdomsrejseselskaber på siderne herunder: