Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser: Top 3 partydestinationer sommeren 2022!

Bum! Så blev det 2022 og derfor kan dig og vennerne godt gøre Jer klar til endnu en party-packed sæson med fede ungdomsrejser på sydens bedste sommer destinationer!

Og som i 2021, så kan du trygt bestille din rejse allerede nu, for mere eller mindre alle rejseselskaber inklusive Uptours og DUF rejser tilbydes gratis tryghedsforsikring – enten kommer du afsted på ferie, ellers bliver rejsen refunderet! Derudover skal du huske at, hvis du booker tidligt er der gode rabatter at hente hos de fleste ungdomsrejsebureauer!

Party party – her er listen med de fedeste rejsemål for unge med garanti for sol, fest og oplevelser i 2022! 

Hvor skal ungdomsrejsen så gå hen i sommeren 2022? Som altid finder du her på Farsentours.dk et yderst kvalificeret bud på de 3 fedeste partydestinationer, hvor der kommer fuldt knald på i sommeren 2022 – de fedeste rejsemål for unge med garanti for sol, fest og oplevelser! 

Så læs med herunder og book din ungdomrejse i dag!

Uptours ungdomsrejser sommeren 2022

1) Ayia Napa, Cypern

Ayia Napa var sidste år nr. 3 på vores liste, men i 2022 spår vi at der kommer ekstra knald på Ayia Napa som party destination!

Nattelivet er vildt og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig har Ayia Napa uden tvivl nogle af de flotteste strande og er helt generelt en af de smukkeste byer i Middelhavet! Derfor er Ayia Napa nr. 1 på vores 2022 listen!

I mange år var vi lidt skuffede over at de danske ungdomsrejsebureauer ikke havde Ayia Napa på programmet, især fordi svenske unge igennem 0’erne har festet igennem på destinationen. I 2018 kom Ayia Napa dog officielt på programmet hos ungdomrejseselskabet Uptours og har været der lige siden – og med god grund! I 2022 skruer de ekstra op for festen, tjek bare videoen herunder…

I Ayia Napa har du masser af muligheder for at nyde stranden og havet i dagtimerne, drikke en iskold øl ved poolen eller shoppe i nogle af de mange butikker.

Nattelivet og udvalget af diskoteker i Ayia Napa garanterer fede fester til den lyse morgen og du løber ikke tør for strandbarer, diskoteker og pubs! Grabbarna Grus er tilholdsstedet for alle skandinaver og Blue Moon bar er et fedt sted at varme op. Men helt generelt er gaderne ved det gamle venetianske kloster centrum for bar- og klublivet i højsæsonen og Ayia Napa er et fantastisk party mekka for unge!

Svenskerne har i mange år foretrukket Ayia Napa som deres favorit ungdomsrejse destination og Farsentours.dk har været der flere gange og vi kan garantere du/I ikke bliver skuffet!

Sandstrandene i Ayia Napa er blandt Cyperns bedste. Gyldne, lavvandede strande fylder bugtene på begge sider af havnen og du kan gå hele vejen langs havet på en strandpromenade med masser af restauranter og barer. Nikki Beach er dog et must når man besøger Ayia Napa, den mest berømte og måske den smukkeste strand med krystalklart vand! Så der er rig mulighed for at pleje tømmermændene i vandkanten!

Du kan læse mere her om destinationen her – men fra vores synspunkt er det en af de destinationer der bare SKAL opleves! Uptours og Sunweb.dk, har begge mange fede rejser til Cyperns partymekka, så bestil i dag!

Sunny Beach

2) Sunny Beach, Bulgarien

I 2022 kommer vi ikke udenom Sunny Beach i Bulgarien! Denne fede ungdomsrejse destination er selvfølgelig også at finde på Farsentours.dk’s top 3 over de fedeste festferie destinationer i 2022!

Igen i år er der hovedsageligt 2 gode grunde til at Sunny Beach også i 2022 er garanti for en fed ungdomsferie, nemlig:

  1. Det pulserende natteliv – byen regnes for at være den største fest by i hele Bulgarien i sommerperioden, og der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer! Kernen i nattelivet i Sunny Beach er bargaden også nærmere kendt som ”Flower street” her er der fest til den lyse morgen, hver dag! Du kan opleve alt fra “fireshows” og strip til bungee jumps blandet med live musik og kendte DJ’s. Sunny Beach byder på et hav af fede natklubber, diskoteker og barer hele vejen langs strandpromenaden!
  2. Priserne – en af grundende til at Sunny Beach er blevet så populær, er at Bulgarien stadig er meget billigere i forhold til andre europæiske ungdomsrejsemål som f.eks. Spanien og Grækenland. Dette vil også gøre sig gældende for sæsonen 2022! F.eks. er det på nogle barer muligt at købe 1 drink og få 2 gratis – andre steder har Farsentours.dk købt en 1/2 liter fadøl og et tequilashot til kun 3 leva (ca. 10 kr.) og nogen steder er der endda 10 shots for 10 leva!

Sunny Beach er altid 100% fest, farver og vildskab – døgnets 24 timer, så der er masser af gode grunde til at Sunny Beach er destinationen for din næste ungdomsferie.

Sunny Beach er destinationen, hvor hundredvis af unge fra hele verden kommer til hver sommer, for at få deres livs bedste og vildeste oplevelse. Udover det vilde natteliv og de sprøde diskoteker, er byen også blevet kendt for deres vidunderlige strande, høje grader og smukke blå vand. 

I 2022-sæsonen arrangerer og sælger Uptours og DUF Rejser som de eneste ungdomsrejseselskaber i Danmark, ungdomsrejser til Sunny Beach. Hvis du er “gør-det-selv” typen og potentielt vil spare lidt penge, er SunWeb.dk et godt bud.

Læs mere om Sunny Beach på denne side.

Sunny Beach DUF Rejser – ungdomsferier 2022

3) Hersonissos – Kreta, Grækenland

Hersonissos er og bliver en af vores favorit rejsemål her hos Farsentours.dk og derfor er destinationen at finde på 3. pladsen over de fedeste sommer ungdomsrejse destinationer i 2022.

Hvert år valfarter tusindvis af unge festglade unge til Kreta og især til Hersonissos. Hersonissos har nemlig i de seneste år udviklet sig til det nye in sted for unge i Grækenland pga. de lækre strande, en charmerende strandpromenade og ikke mindst det fantastiske natteliv!

I hele sommersæsonen er tempoet højt og festen fortsætter til den lyse morgen. Når solen går ned så slår diskoteker og barer nemlig dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale!

Et andet sted der er et must at besøge er: Star Beach – her finder du nogle af de fedeste og vildeste fester du kan opstøve i Middelhavet og efter en god dag på stranden kan du her feste til den lyse morgen!

Hersonissos Kreta ungdomsrejser

Hersonissos er sol, sommer, kølige drinks ved poolkanten og fest til den lyse morgen – bestemt noget du ikke må snyde dig selv for!

Kort fortalt er Hersonissos på Kreta, Grækenland det nye in sted, med en perfekt blanding af sol, sommer, god mad og et eksklusivt natteliv.

Uforståeligt nok så er der stadig ingen af ungdomsrejseselskaberne i Danmark som arrangerer rejser til Hersonissos. Men vi kan varmt anbefale at bestille din rejse via SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser!

F.eks. kan vi anbefale Hotel Sun Club Olympia – rummelige lejligheder med gåafstand til Star Beach. På hotellet bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk (ned til 1.500 kr. for en uge!) – vi lover i bliver ikke skuffede!

Læs mere om Hersonissos her.

DUF Rejser sommeren 2022

VIGTIGT: Et rejsemål der har ligget højt på vores lister de sidste mange år er Magaluf. Dog har et nyere forbud fra 2020 desværre gjort at der bliver lagt låg på festlighederne også i sommeren 2022. Og derfor er denne destination ikke mere at finde på vores top 3. Læs mere her.

Hvis knapper
Gem knapper