Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ayia Napa

Ayia Napa, Cypern kom på Farsentours.dk’s ungdomsrejseprogram i 2004.

Ayia Napa er et fantastisk party mekka for unge, især hvis du er svensker og lige er blevet student! Nattelivet er eksklusivt og fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet!

Ayia Napa kaldes normalt for Europas clubbing hovedstad (the club capital of Europe) – med over 15 natklubber og 130 barer at vælge imellem!

Ayia Napas natteliv
Hvis det er nattelivet og udvalget af diskoteker du sætter i højsæde på din ferie, så er Ayia Napa stedet! Gaderne ved det gamle venetianske kloster er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen. Her samles masser af unge rejsende når mørket falder på, for at have en sjov aften og nat. Party og natteliv er blevet et af hele Ayia Napa’s store kendetegn blandt turister og med over 30 forskellige tema-diskoteker er der noget for enhver smag!

Ayia Napa Ungdomsrejser - Bargaden
Ayia Napa Ungdomsrejser – Bargaden

Farsentours.dk oplevelse er at der generelt er mange skandinaviske unge i byen og det er fedt udgangspunkt for en god fest. Dog er der også en del hollændere og englændere der samles for at feste om sommeren men det sætter bare endnu mere gang i gaden! Center for natteliv og diskoteker i Ayia Napa er som sagt inde på det store torv midt i byen, så overvej et centralt hotel når i booker.

Strand og andre seværdigheder i Ayia Napa
Sandstrandene i Ayia Napa er blandt Cyperns bedste. Gyldne, lavvandede strande fylder bugtene på begge sider af havnen og du kan gå hele vejen langs havet på en strandpromenade med masser af restauranter og barer. Nikki Beach er dog et must når man besøger Ayia Napa, den mest berømte og måske den smukkeste strand med krystalklart vand! Naboen til Nissi Beach er Sandy Beach som også kan være et besøg værd. Byen har generelt flere forskellige strande så overvej et dykkercertifikat på din ferie, hvis du ikke har alt for mange tømmermænd!

Ayia Napa Ungdomsferie - Nissi beach
Ayia Napa Ungdomsferie – Nissi beach

Sidst med ikke mindst bør vi nævne Capo Crepo som bestemt også et besøg værd (her lever de sjældne Tobly søpølser), hvadenten du tager scooteren eller en af de mange arrangerede party-cruises derud.

Ayia Napa har udover strandene rigtig mange andre aktiviteter om dagen, hvis du ikke bare vil ligge ved poolen eller stranden og slikke sol. Der findes mange andre muligheder f.eks. tennis, fodbold, beachvolley og vandsportsaktiviteter mv. Maden på Cypern er generelt udsøgt men en af Farsentours.dk’s største anbefalinger går til Hokkaido restauranterne, der serverer udsøgt sushi og teppanyaki!

Men som nævnt tidligere, så bliver de flotte strande og det turkisblå hav erstattet af et brag af en fest, når mørket falder på og klubberne åbner!

Ayia Napa - Partymekka for unge
Ayia Napa – Partymekka for unge

Fakta om Ayia Napa
Sæson: Sommer (Maj til september – skolernes sommerferie)
Valuta: Euro
Sprog: Græsk/tyrkisk
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Middelhavet
Tidsforskel: 1 time (foran)

Pt. arrangerer desværre ingen danske ungdomsrejseselskaber ture til Ayia Napa, men vi kan anbefale den svenske side Ayianapa.nu, hvis du søger mere inspiration.

Se de seneste ungdomsrejse tilbud og nyheder på Farsentours.dk’s tilbud og nyhedsside og læs mere om andre fede ungdomsrejse destinationer her.

Hvis knapper
Gem knapper