Hvis det er fest og farver og et fedt natteliv du og dine venner primært går efter når i vil på ungdomsferie, så er det værd at overveje Sunny Beach, Kos, Ayia Napa eller Alanya. Disse fire ungdomsrejse destinationer er Farsentours.dk’s foretrukne, hvor i kan finde masser af fede fester og i vil samtidig helt sikkert få dækket behovet for crazy diskoteker og bar crawls! Samtidig er især Bulgarien stadig meget billigt, både når det kommer til prisen på selve rejsen men også ift. alkohol og når i skal i byen.

Sol og sommer ungdomsrejser
Sol og sommer ungdomsrejser

Lloret de Mar, Calella og Magaluf er tre andre gode bud på ungdomsferie rejsemål. Spanien er generelt dyrere end alternativerne i f.eks. Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien, men har stadig masser af fest og farver at byde på. Især Ibiza er en gammel kending i ungdomsrejsekredse og hvert år bliver øen invaderet af festglade unge og de største DJ’s fra hele verden!

Men også andre steder i Grækenland kan være en mulighed, nærmere bestemt Rhodos eller Kreta – f.eks. Hersonissos, hvor du får du en billig ferieby, som samtidig ikke mangler noget når det kommer til strand eller natteliv!

Du kan læse mere om de enkelte sol og sommer ungdomsferie steder/ungdomsferie destinationer på disse undersider – hver destination har sine unikke fordele der vil gøre din næste ungdomsferie uforglemmelig – enjoy!: