Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

EJ ALTSÅ! Happy hour bliver forbudt på Ibiza og Mallorca :-(

EEEEJJJJJ!!! Hvad er nu det for noget…Ikke mere to for éns pris, fri bar eller pub crawl!

Hos Farsentours.dk blev vi netop gjort opmærksom på denne nyhed fra Spanien – nemlig at i kampen mod drukturisme har de regionale myndigheder på De Baleariske Øer besluttet at forbyde happy hour og salg af alkohol i butikker efter klokken 21.30. Forbuddene gælder for udvalgte områder på Ibiza og Mallorca.

Det er blandt andet den super fede partydestination Magaluf og området West End på Ibiza 🙁

Magaluf - fed destination for ungdomsrejser
Magaluf – fed destination for ungdomsrejser

Kampen mod drukturismen og de nye forbud er de første af sin slags på europæiske destinationer. I første omgang gælder forbuddet i fem år.

Det er også grunden til at Magaluf ikke er på vores top 3 over de fedeste ungdomsferie destinationer i 2020!

I 2018 havde ovenstående destinationer 13,8 millioner besøgende, heraf størstedelen festglade unge!

Store bøder for at overtræde forbud
OG det bliver værre endnu, der bliver nemlig også sat en stopper for festbåde og pub crawls. Desuden forbyder de også at hoppe fra balkoner og ned i swimming pools – også kendt som “balconing”.

Brud på de nye regler kan udløse bøder på op mod 60.000 euro, godt 448.000 danske kroner, ligesom barer risikerer at blive lukket ned i op til tre år! Og selvfølgelig er flere erhvervsdrivende super frustrerede over myndighederne.

Dermed kan vi med sikkerhed spå er der desværre er lagt en dæmper på festlighederne på De Baleariske Øer til sommer. Dog er der stadig MANGE andre fede party destinationer der garanterer fede fester til den lyse morgen, læs om dem på denne side.

Hvis knapper
Gem knapper