Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Magaluf

Magaluf er det nye ungdomsferie hit! Magaluf ligger på Mallorca og er igennem de senere år blevet et af de mest foretrukne feriemål for skandinaviske unge.

Byen, der ofte bliver ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv tiltrækker hver sommer unge fra hele Europa. Mallorca er en perfekt destination for en ungdomsrejse – udover det lækre og varme klima finder du nemlig barer og lækre restauranter på næsten hvert eneste gadehjørne. Nattelivet er derudover nok det vildeste på hele Mallorca – med over 100 fede diskoteker og klubber, de fleste af dem placeret direkte ned til stranden er I garanteret en fed fest!

Derudover er det specielt de lækre sandstrande og den eksklusive fest stemning som lokker. De fleste ungdomsferiehoteller på Mallorca arrangerer grisefester, pubcrawls, strandfester mv. hele ugen, så du og vennerne kommer med garanti ikke til at kede jer. I Magaluf er det simpelthen umuligt at kede sig, og det gælder både om dagen, aftenen og selvfølgelig om natten!

Magaluf - ungdomsferie party
Magaluf – ungdomsferie party

Magaluf’s natteliv
Som sagt finder du super mange fede og store diskoteker i Magaluf, det største og mest kendte hedder BCM og ligger midt på bargaden. Her kan være mere end 5000 mennesker(!) og kendte Dj’s fra USA og England kommer ofte og spiller her (Avicii, Calvin Harris mv.). BCM-cafe er “lillebror” til BCM og her er åbent om dagen, hvor man kan nyde en drik eller to i solen.

Magalufs bargade løber parallelt med strandpromenaden. Her ligger også Den Glade Viking og Icon, som specielt tiltrækker skandinaviske gæster. Udover disse diskoteker er her nogle af Farsentours.dk’s favorit klubber i Magaluf:

  • Boomerang Night Club Magaluf – Fed natklub der ligge i midten af Magaluf på “Magaluf Strip”. Klubben har eksisteret i mere end 10 år og har en masse fede resident DJs heriblandt DJ Spoony.
  • Tokio Joe’s Magaluf – En anden fed klub på “Magaluf Strip” der har åbent 7 dage om ugen. Her bliver spillet fed RnB og Hip-Hop musik til den lyse morgen!
  • Banana’s Disco Magaluf – Diskoteket har eksisteret siden 80erne og er en af de mest populære diskoteker i byen. Resident DJ Frankie & Phill spiller fed House musik der sørger for at fylde dansegulvet, hver nat!

Der er dog ikke mange danskere i byen, hvorimod der er fyldt med englændere og andre europæiske unge. Så, hvis du ikke gider løbe ind i Lone eller Ib fra gymnasiet, så er Magaluf stedet for din næste ungdomsrejse! 🙂 .

Magaluf ungdomsferie - Poolparty på BCM
Magaluf ungdomsferie – Poolparty på BCM

Drinks er ikke specielt billige på Mallorca så du skal sørge for at have lidt ekstra penge med hjemmefra, eller overveje en “Bar pakke” fra dit rejseselskab. Generelt er priserne omkring 25% lavere end i Danmark.

Strand og andre seværdigheder i Magaluf
I dagstimerne er mulighederne mange i Magaluf. Man kan enten vælge at ligge ved hotellets pool, ved stranden eller tage ud på oplevelse. Magaluf har en af Spaniens smukkeste og reneste strande, nemlig den 900 meter lange Platja de Magaluf. Med mange barer og lounges langs stranden kan du både sole, bade og feste dagen lang til den lækre loungemusik fra højtalerne. Du kan også leje alt fra vandski og jetski til bananbåde og paraglidning.

Langs strandpromenaden i Magaluf findes også et utal af butikker, hyggelige barer og restauranter. Så hvis du har en forkærlighed for shopping, så kan du let få et par timer til at gå her. Der er generelt store muligheder for shopping overalt i Magaluf. Tøjbutikker, spiritusbutikker og souvenirs butikker ligger side om side med spillehaller, barer og diskoteker.

Magaluf ungdomsferie - Strand (Platja de Magaluf)
Magaluf ungdomsferie – Strand (Platja de Magaluf)

Hvis man lejer en bil, kan man f.eks. besøge, et stort vandland, ‘Aqualand Magaluf’, hvor tømmermændene fra dagen før kan plejes, en dyrepark med delfin shows(!?), gokartbaner mv.

Fakta om Magaluf
Sæson: Sommer (Maj til August – skolernes sommerferie)
Valuta: €uro (€)
Sprog: Spansk (men du klarer dig fint på engelsk og der er massere af gadesælgere der kan danske udtryk og fraser!? 🙂 )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Middelhavet

Magaluf, Mallorca - sol og sommer ungdomsrejsedestination
Magaluf, Mallorca – sol og sommer ungdomsrejsedestination

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Magaluf
Pt. er der kun et rejsebureau i Danmark som sælger ungdomsrejser til Magaluf, nemlig Uptours.

Læs mere om Uptours’ ungdomsrejser på denne side.

Se de seneste ungdomsrejse tilbud og nyheder på Farsentours.dk’s tilbud og nyhedsside og læs mere om andre fede ungdomsrejse destinationer her.

Hvis knapper
Gem knapper