Der findes et utal af ungdomsferie typer og destinationer. Hvad enten du er til sol og sommer, sne og afterski eller storby party er udbudet stort – med andre ord, der er noget for enhver smag! Her på siden giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder – uanset om du allerde har bestilt din næste ungdomsrejse eller blot er på udkig efter inspiration 🙂 .

Sol, sommer og ungdomsrejser

Hvis du er til sol, sommer og ungdomsrejser, så finder du langs strandpromenaderne på de populære ungdomsferie rejsemål, både super lækre barer samt de bedste natklubber, cafeer, restauranter og butikker.

Hvis det er fest og farver og et fedt natteliv du og dine venner primært går efter når i vil på ungdomsferie, så er det værd at overveje Grækenland, Bulgarien eller Tyrkiet da disse er tre af Farsentours.dk’s favorit ungdomsrejse destinationer!

Læs mere om sol og sommer ungdomsferie og destinationer på denne side – enjoy! 🙂

Sol, sommer og ungdomsrejse!
Sol, sommer og ungdomsrejse!

Sne, afterski og ungdomsferie

En ungdomsskirejse er til dig, som vil have oplevelser både på og uden for pisterne en super fed blandning af fantastisk skiløb, fed musik og gode oplevelser. Der er som på destinationerne i syden altid professionelle og festglade guider med og der bliver bl.a. arrangeret picnics, crazy nights, casino aftener og ikke mindst det fedeste afterski!

Flere danske skiturs bureauer har specialiseret sig i at sende især gymnasie og handelsskole studerende på ungdomsrejse sydpå (i vinterferien – uge 7/8). De største og bedste aktører på ungdomsskirejse markedet ud fra Farsentours.dk’s vurdering er Højmark og Red Mountain Ski Festival.

Læs mere om ski ungdomsrejser og fede snedækkede destinationer her.

Ungdomsskirejse - Afterski Moserwirt St. Anton
Ungdomsskirejse – Afterski Moserwirt St. Anton

Ung-rejse med fadbamser og storbyliv

Er du på udkig efter en ungdomsrejse som kan finde sted hele året (f.eks. i efterårsferien), så er en storby ungdomsferie svaret! Her kan du udover et super spændende natteliv også opleve kulturen, shoppe eller tage ud og spise en lækker middag på en af de mange restauranter og cafeer.

Læs mere om storby ungdomsferier og Farsentours.dk’s favoritdestination på denne side 🙂 .

Ungdomsferie-fest på en af de mange natklubber i Prag
Storby ungdomsferie-fest på en af de mange natklubber