Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Uptours – ungdomscharter

Uptours er et dansk ungdomsrejsebureau der igennem årene har arrangeret ungdomsferier til bl.a Magaluf på Mallorca, Ayia Napa på Cypern og til Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien.

Selskabet har eksisteret siden 2002 og tilbyder sol rejser til unge fra Norge, Sverige og Danmark.

Uptours logo
Uptours logo

Uptours Rejser står med deres egne ord for “Danmarks bedste ungdomsrejser” og de garanterer en uforglemmelig ferie, hvor der er 100 % garanti for et sindssygt party. Uptours fokuserer på ungdomsrejser af en høj kvalitet og dermed super glade gæster hele vejen igennem.

Gæster de selv siger ofte kommer igen år efter år. Som med andre ungdomrejsebureauer satser Uptours dog grundlæggende på en opskrift bestående af druk, vild fest og populære destinationer! 🙂

Uptours holdt efter 6 år, i 2009, en uventet pause pga. finanskrisen og de højere krav der blev stillet til rejsebureauer i Danmark. Fra at have været et lille ungdomsrejseselskab med 380 gæster på en sæson, til et selskab med 5000 gæster i 2008 sæsonen, stillede det højere og højere krav til både økonomi og kvalitet.

Da selskabet ikke i tide var i stand til at finde en løsning blev de nødt til at “hoppe 2009 sæsonen over”. Dog var de igen i 2010 tilbage på banen og har lige siden arrangeret vilde ungdomsrejser til sydens sommer og sol.

Tro det eller lad vær, men den rigtige Uptoursfest er helt speciel og kræver stor forberedelse!

Som med alle andre ungdomsrejseselskaber bliver der i løbet af en Uptours ferie dagligt arrangeret fede aktiviteter. Bl.a. skum-party, beach party, pool party og club-crawls

Uptours - Ungdomsrejse, skumfest!
Uptours – Ungdomsrejse, skumfest!

Uptours tilbyder også favorable “eventpakker” som du kan spare op til 30% på ved at købe hjemmefra sammen med rejsen. Derudover har de også et Uptours VIP-kort til kun 395 kr., som giver dig rabatter på restauranter, barer og i butikker samt fri entré til de absolut fedeste diskoteker. VIP-Kortet er simpelthen et must-have på din Uptoursferie og kan spare dig op til 2.000 kr.!

Alternativt kan du altid købe arrangementerne på rejsemålet fra de festglade guider 🙂 .

Hvis du elsker at slikke sol og fyre den af, så er Uptours Rejser det oplagte valg for dig!

Rejsemål
Uptours sender pt. unge til Bulgarien, Mallorca og Cypern.

Sunny Beach og Golden Sands har de seneste mange år været yderst populære ungdomsrejse destinationer og der bliver ved med at være gang i den sommer efter sommer i disse to party-byer.

Magaluf er nyere i de danske ungdomsrejsekredse, men har i mange år været populært hos bl.a. norske og svenske unge.

Ayia Napa på Cypern kaldes normalt for Europas clubbing hovedstad (the club capital of Europe) – med over 15 natklubber og 130 barer at vælge imellem! Ayia Napa er et fantastisk party mekka for unge, især hvis du er svensker og lige er blevet student! Nattelivet er eksklusivt og fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet!

Fed fest med Uptours i Golden Sands, Bulgarien
Fed fest med Uptours i Golden Sands, Bulgarien

På destinationerne bestemmer man selv hvad man vil have fokus på: Action, fest, kultur eller alle ting på en gang. Uptours BBQ er f.eks. en yderst populær event med lækker mad, gode drinks og efterfølgende beach party på stranden.

Uptours-Båden er anden klassiker på ungdomsferien. Man har ikke været på en ungdomsferie, hvis ikke man har været på Uptours-Båden!

Læs mere om destinationerne her:

Vær opmærksom på, at på Mallorca er der ca. 30 km fra Palma De Mallorca lufthavnen til byen, mens der i Bulgarien er ca. 25 km. fra lufthavnen til hotellerne.

Kontakt
Uptours
Dannebrogsgade 1
5000 Odense
Hjemmeside: http://www.uptours.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Uptours
YouTube: https://www.youtube.com/user/UptoursSverige
Telefon: +45 7022 6606
Mail: info@uptours.com

Hvis knapper
Gem knapper