Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Viby Ungdomsrejser (Travel)

Viby Ungdomsrejser eller Viby Travel som de også hedder VAR et ungdomsrejsebureau med HQ i Jylland.

Viby havde en vision om at være det ungdomsrejsebureau der kunne tilbyde mest at vælge imellem og mest for pengene!

Derfor havde de bl.a. noget unikt for branchen nemlig Free Bar Society™. Man tilmeldte sig Free Bar Society™ når man bookede rejsen hjemmefra og fik udleveret et armbånd ved ankomsten til Bulgarien. Dette armbånd gav så fri bar hele ugen fra kl. 23.00-04.00, på fire af byens mest hotte klubber og barer!

Viby Ungdomsrejser - guide
Viby Ungdomsrejser – guide

Bureauet eksisterede siden 1985 og afholdt de vildeste fester og arrangementer som pubcrawls og fede pool parties. I løbet af en Viby Travel pubcrawl kunne man opleve sjove konkurrencer samt drikke masser af farvestrålende drinks og give den gas på dansegulvet!

Med andre ord Viby Travel var et rejsebureau for de unge, som elsker at feste!!!

Viby Ungdomsrejsers uge programmer var derudover fleksible, så man kunne springe af og på, efter temperament og deres udvalg af hoteller spændte vidt.

De havde både hoteller i Partyzonen, for dem der var afsted for at feste men også hoteller på stranden for dem der primært kom for at leve livet på stranden om dagen og gå i byen et par aftener om ugen.

Derudover var Viby Ungdomsrejser medlem af Rejsegarantifonden: 930

Viby stod altid klar til at overvælde dig og dine venner med god service og lækre arrangementer. For dem handlede det om at sætte nye standarder, når det gælder service og fest.

Sidst men ikke mindst så havde Viby Travel tre grundlæggende tanker, nemlig:

  1. Frihed til at vælge eller som Viby sagde “Serving all, loving all”
  2. Fleksibilitet, Viby bandt ikke deres gæster til et bestemt diskotek eller et bestemt ugeprogram (Free Bar Society™ er et godt eksempel på dette)
  3. Kompetent betjening og gode produkter – Viby garanterede en ærlig og kompetent betjening altid!
Viby Travel - Party i Sunny Beach
Viby Travel – Party i Sunny Beach

Rejsemål
Viby Ungdomsrejser var eksperter i fede ungdomsferier til Sunny Beach på den bulgarske Sortehavskyst.

De valgte at satse på Bulgarien pga. af det varme klima og de billige priser og uanset om man er en strandløve eller natteravn, kan man altid forvente fuld fart på ferien fra start til slut på de bulgarske destinationer!

Plus som en bonus så er prisniveauet i Bulgarien både dengang og nu lavt så man bliver man ikke ruineret, selvom man fester igennem hver nat!

Viby Travel havde både afgange fra København Kastrup og Billund lufthavn til Sunny Beach, hver uge i skolernes sommerferie!

Læs mere om Sunny Beach her.

Hvis knapper
Gem knapper