Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgarien er på Farsentours.dk’s top 3 over fede festferie destinationer! Sunny Beach er blevet berømt for sine fantastiske strande, altid gode vejr og sidst, men ikke mindst, det pulserende natteliv – byen regnes for at være den største fest by i hele Bulgarien i sommerperioden, da unge fra hele Europa valfarter til byen for at give den gas til den lyse morgen!

En anden stor grund til at Sunny Beach er blevet så populær, er at Bulgarien er meget billig i forhold til andre europæiske ungdomsrejsemål som f.eks. Spanien og Grækenland.

Sunny Beach Bulgarien - Fed ungdomsrejse destination!
Sunny Beach Bulgarien – Fed ungdomsrejse destination!

Sunny Beach natteliv
Der er en anden god grund til at Sunny Beach er blevet sådan et stort hit blandt unge, som rejser dertil for at feste, drikke og have det sjovt – nemlig nattelivet! Der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer hele vejen langs strandpromenaden og her kan du opleve alt fra “fireshows” og strip til bungee jumps blandet med live musik og kendte DJ’s. Kernen i nattelivet i Sunny Beach er dog bargaden også nærmere kendt som ”Flower street” eller på dansk Blomstergaden, her er der altid gang i den!

Farsentours.dk’s yndlingsklub er Dance Club Mania som ligger midt i Sunny Beach. Med over 1500 kvm. i 2 etager og fede 3D laserlys og kæmpe lydsystem er der dømt crazy party hver nat!

Disco Lazur er en anden favorit et “must” når man er i Sunny Beach. Igen en kæmpestor klub hvor de bedste DJ’s spiller og med lave barpriser samt masser af lækre dansere er der lagt op til vanvittig fest!

Sunny Beach - Iceberg CPH Party Club
Sunny Beach – Iceberg CPH Party Club

Som opvarmning kan vi anbefale Viking Bar som er udendørs bar med de vildeste bartendere. Der er daglige shows lave priser. Iceberg CPH er også et besøg værd og det skulle efter sigende være det nyeste hippe sted i Sunny Beach – bl.a. Viby Travel samarbejder med dem!

Sunny Beach er altid 100% fest, farver og vildskab – døgnets 24 timer!

Som nævnt er en af de største grunde til at Sunny Beach er blevet så populært priserne på at gå i byen – på nogle barer er det muligt at købe 1 drink og få 2 gratis – andre steder har Farsentours.dk købt en 1/2 liter fadøl og et tequillashot til kun 3 leva (ca. 10 kr.)! Så der er masser af gode grunde til at Sunny Beach er destinationen for din næste ungdomsferie.

Strand og andre seværdigheder i Sunny Beach
Byens strand er vidunderlig, med hvidt fint sand og lunt vand. Sandstranden er 8 km lang og mellem 35 og 80 meter bred og det er med til at gøre området perfekt til alle slags aktiviteter i løbet af dagen (hvis i forstår sådan en lille en…?! 🙂 ). På stranden er det muligt at leje forskellige ting som f.eks. jetski, bannanaboat og meget andet så dig og vennerne kan fyre den af og have det sjovt i solen.

Sunny Beach har derudover et kæmpe stort udvalg af fortovscaféer, barer, restauranter og diskoteker samt mange billige markeder, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord.

For tiden er Sunny Beach på sit højeste. Aldrig har så mange mennesker besøgt denne ferieperle på den bulgarske Sortethavskyst.

Sunny Beach danner altså den perfekte ramme for din ungdomsferie, hvad enten du er til solbadning og afslapning eller bare vil fyre den af 24 timer i døgnet.

Fakta om Sunny Beach
Sæson: Sommer (Maj til september – skolernes sommerferie)
Valuta: Bulgarske Lev (BGN) (1 lv. = 3,80 kr.)
Sprog: Bulgarsk (men du klarer dig fint på engelsk og dansk 🙂 )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Sortehavet
Tidsforskel: 1 time (foran)

Sunny Beach - Ungdomsferie fest destination nr. 1
Sunny Beach – Ungdomsferie fest destination nr. 1
Hvis knapper
Gem knapper