Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Golden Sands

Golden Sands er sammen med Sunny Beach de to mest populære ungdomsrejsedestinationer for danske unge der er til sommer, sol og fed fest til den lyse morgen! De fleste som besøger Golden Sands, er nemlig unge som er kommet for at feste og drikke og stemningen oser derfor ungdomsparty fra maj til september, hvert år!

Om aftenen bliver Golden Sands forvandlet til et sandt festparadis og på diskotekerne langs stranden udvikler festerne sig ofte til et ægte beach-party, med alt hvad dertil hører!

Golden Sands natteliv
Golden Sands har med undtagelse af Sunny Beach, Bulgariens vildeste natteliv om sommeren.

Byen sover aldrig og her finder dig og vennerne massere af kasinoer, hyggelige strandbarer og fede klubber i alle prisklasser. Et af byens største diskoteker hedder PR Club og i bargaden finder I mange forskellige diskoteker og barer, der lokker med hver sin stil og atmosfære. Det bedste af alt – i Golden Sands har de fleste diskoteker ikke nogen lukketid, men lukker først når de sidste gæster er gået hjem, så dig og vennerne kan feste til den lyse morgen! 🙂

Golden Sands - Ungdomsrejser, Fedt natteliv!
Golden Sands – Ungdomsrejser med fedt natteliv!

I Golden Sands er det mest populære diskotek dog uden tvivl Den Glade Viking, som ligger midt i centrum og tiltrækker massere af festglade danskere.

Med et prisniveau der stadig er ca. 40% under danske standarder, er Golden Sands et rigtig godt bud på en billig ungdomsrejse destination, især sammenlignet med andre feriedestinationer i Europa.

Prisniveauet er ligesom resten af Bulgarien stadig ekstremt lavt, så dine lommepenge rækker derfor ekstra langt i Golden Sands.

Strand og andre seværdigheder i Golden Sands
Det er ikke så underligt at Golden Sands netop hedder Golden Sands, når man kigger på den mere end fire kilometer lange og brede strand med det lækreste, gyldne varme sand og Sortehavskystens azurblå vand.

På stranden er der rig mulighed for at slappe af og sole i de mange liggestole eller nyde kolde drinks i skyggen og langs stranden ligger flere rækker af boder, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Langs strandpromenaden findes endvidere flere lækre barer og restauranter og der er masser af muligheder for strandaktiviteter såsom banana boat riding eller beachvolley!

Golden Sands - 4 km lang bred sandstrand!
Golden Sands – 4 km lang bred sandstrand!

Der findes dog også andre ting at lave i dagtimerne, imens du plejer tømmermændene fra dagen før. Udenfor byen kan man tage på ture til det store vandland, Aquapoli eller besøge gamle klosterruiner og den historiske by Nessebar, hvis man er til den slags 🙂

Byen har også mange butikker som sælger ure, tasker, tøj og smykker til priser langt under de danske. Vær dog opmærksom på, at der findes mange kopivarer, selv i butikker som ser ægte ud. Golden Sands er indhegnet og derfor er man fri for tiggere og romaer som ellers er berygtet i Bulgarien.

Golden Sands hedder Zlatni Pyasâtsi på bulgarsk, men da turisterne har svært ved at sige dette navn, oversættes navnet i daglig tale til engelsk.

Fakta om Golden Sands
Sæson: Sommer (Maj til september – skolernes sommerferie)
Valuta: Bulgarske Lev (BGN) (1 lv. = 3,80 kr.)
Sprog: Bulgarsk (men du klarer dig fint på engelsk og dansk 🙂 )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Sortehavet
Tidsforskel: 1 time (foran)

Golden Sands, Ungdomsferie, Fest på Den Glade Viking
Golden Sands, Ungdomsferie, Fest på Den Glade Viking

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Golden Sands

Se de seneste ungdomsrejse tilbud og nyheder på Farsentours.dk’s tilbud og nyhedsside og læs mere om andre fede ungdomsrejse destinationer her.

Hvis knapper
Gem knapper