Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Lloret De Mar

Lloret de Mar på Costa Brava kysten, er en actionpacked spansk ferieby, der udelukkende henvender sig til unge på ungdomsferie!

Der er altid gang i byen, 24 timer i døgnet og i årtier har Lloret de Mar tiltrukket unge rejsende, mest fra Nordeuropa, der vil på en vild fest-ferie. Lloret De Mar er i dag stadig en af de vigtigste feriesteder i Costa Brava og når turistsæsonen starter (maj-august) og de unge rejsende valfarter til byen, vokser indbyggertallet til over 200.000!

Så hvis man tager på ferie for at få fred og ro, er Lloret de Mar ikke stedet, men hvem er også det – PARTY HARD, PARTY ON! 🙂

Ungdomsferie - Skumfest i Lloret de Mar (Colossos)
Ungdomsferie – Skumfest i Lloret de Mar (Colossos)

Nattelivet i Lloret de Mar
Nattelivet i Lloret de Mar er helt specielt og meget vildt! Det tiltrækker hvert år især de 18-30 årige unge, hovedsageligt fra Skandinavien, Belgien, Portugal, Tyskland, Italien, og Holland.

Hver aften og nat forvandles Lloret’s store boulevard til et inferno af fest, lys og glade/fulde mennesker i og omkring de mere end 100 barer og diskoteker. Det er svært at nævne specielle diskoteker, da der er så mange, men Farsentours.dk har et par favoritter – se herunder.

Lloret de Mar - Bargaden, fed fest HVER aften!
Lloret de Mar – Bargaden, fed fest HVER aften!

Zoo, der er byens mest populære sted med flere udendørs og indendørs dansegulve og barer er bestemt et must! Privée og Colossos er to andre favoritter, med fantastiske DJ line-up’s og KÆMPE dansegulv! Et andet stort diskotek er Tropics, som har 3 forskellige dansegulve, med hver sin musikstil. Derudover arrangeres der selvfølgelig også masser af skumfester, pub crawls og “Crazy nights” hele ugen, når du rejser med f.eks. Ung Rejs.

De fleste diskoteker og klubber i Lloret de Mar har åbent til sidste gæst går hjem!

Strande og seværdigheder i Lloret de Mar
Der findes 2 km strand i Lloret de Mar, men sandet er meget groft og ligner nærmest småsten. Til trods for det er den alligevel en af de mest populære strande på Costa Brava kysten og her mødes unge i løbet af dagen for at slikke sol, hænge ud og spotte frække cigarer! 🙂

Der er ikke meget kultur eller historiske seværdigheder i byen (men hvem er også interesseret i det når man er på ungdomsferie?!). I udkanten af byen ligger der dog er et slot fra middelalderen, som hedder “Castell de Sant Joan” (Saint Joans slot) og der findes også en bronze statue, som blev lavet af Ernest Maragall i 1966. Denne statue forestiller en fiskers kone og er en af Lloret’s kendetegn.

Ungdomsferie - Lloret de Mar strand, 2 km. sol og sommer!
Ungdomsferie – Lloret de Mar strand, 2 km. sol og sommer!

Meeeeen som sagt er byen mest for de unge som vil feste og for dem er byens historie mindre vigtigt – you think!? 🙂

Fakta om Lloret de Mar
Lloret de Mar er en kystby i Catalonien i det østlige Spanien. Den ligger ud til Middelhavet tæt på Blanes og Tossa de Mar og ligger kun 75 kilometer fra Barcelona, så man nemt kombinere begge dele, Barcelona er en fed storby og absolut er et besøg værd (Læs mere om storby festferier på denne side.)

Sæson: Sommer (Maj til August – skolernes sommerferie)
Valuta: Euro (€)
Sprog: Spansk (men du klarer dig fint på engelsk og dansk 🙂 )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Middelhavet

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Magaluf
Pt. er der kun et rejsebureau i Danmark som sælger ungdomsrejser til Lloret de Mar, nemlig Ung Rejs.

Læs mere om Ung Rejs’ ungdomsrejser på denne side.

Se de seneste ungdomsrejse tilbud og nyheder på Farsentours.dk’s tilbud og nyhedsside og læs mere om andre fede ungdomsrejse destinationer her.

Hvis knapper
Gem knapper