Her hos Farsentours.dk synes vi ungdomsstorbyferier er et hit og især dem der går til Østeuropa. En storby ungdomsferie er en fed måde at kombinere kultur, god mad og et super fedt natteliv. Især Østeuropa er populært fordi det stadig er ganske billigt – destinationer som Budapest, Gdansk og Prag er alle gode bud på ungdomsferiedestinationer. Farsentours.dk har dog en foretrukken storby-ungdomsrejse-destination og det er Prag i Tjekkiet!

Prag er Østeuropas svar på Amsterdam og det er selvfølgelig ikke uden grund at byen er blevet et så populært ungdomsrejsemål! Tjekkiet er kendt for at brygge rigtig god øl, og tjekkerne er faktisk det mest øldrikkende folk i verden (og her gik vi og troede at vi i Danmark drak mange øl! 🙂 ). Samtidig findes der rigtig mange restauranter, som serverer god og spændende mad, så du kan få lagt en god bund før turen går ud i det tjekkiske natteliv!. Og her bliver der givet gas! Du finder masser af øl- og vinstuer, fede diskoteker og kæmpe natklubber i Prag.

Storby ungdomsferie
Storby ungdomsferie

Det bedste af alt, Prag er stadig billig og du tænker ikke over at du befinder dig i den gamle østblok, når du sætter fødderne i Prag for første gang – alt fungerer og de forstår at feste! Her på Farsentours er vi ikke i tvivl, Prag skal opleves sammen med vennerne på en ungdomsrejse!

Læs mere om Prag som ungdomsrejsedestination på denne side: Prag