Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Prag

Prag er Europas festby nummer 1! Tjekkiets hovedstad byder hvert år tusindvis af unge velkommen i vinterferien (uge 7 og 8) til en partyferie med fuld knald på!

Prag har altid været et af de mest populære rejsemål i Europa pga. byens fantastiske charme, vilde fester og de lave priser. Byen er faktisk berømt og berygtet i hele verden for dens vilde aktiviteter og natteliv! I vinterferien får det hele dog et nøk opad, når horderne af skandinaviske unge rejser i samlet flok til Prag for at opleve den sprudlende hovedstad med det pulserende natteliv! Læs mere om “Prague Week” her.

Prag - Tjekkiet
Prag – Tjekkiet

Her hos Farsentours.dk ser vi Prag som Østeuropas svar på Amsterdam og det er selvfølgelig ikke uden grund at byen er blevet et så populært ungdomsrejsemål! Tjekkiet er kendt for at brygge rigtig god øl, og tjekkerne er faktisk det mest øldrikkende folk i verden! Samtidig findes der rigtig mange restauranter, som serverer god og spændende mad, så du kan få lagt en god bund før turen går ud i det tjekkiske natteliv!. Og her bliver der givet gas! Du finder masser af øl- og vinstuer, fede diskoteker og kæmpe natklubber i Prag.

Prags natteliv
Prag byder som sagt på et hav af forskellige barer og diskoteker, samt billige priser på alt fra taxaer til drikkevarer. I kommunisttiden var det vanskeligt at finde et sted, som havde åbent efter klokken 23. Tiderne er dog skiftet – det ene fede diskotek efter det andet er skudt op, så for alle festlystne unge er der nok at kaste sig ud i! Nær Karlsbroen finder i bl.a. Karlovy Lazne som er en af Europas største natklubber med mange etager og fuld knald på til den lyse morgen.

En anden af Farsentours.dk´s favoritklubber er luksusklubben Duplex – Østeuropas største natklub. Om dagen er Duplex et ideelt sted at nyde en velsmagende frokost eller lækker aftensmad, men om natten ændrer klubben sig til Prags vildeste natklub øverst oppe på taget af bygningen på Wenceslas Square.

I Prags natteliv kan i prøve lykken på casino eller en af de mange stripklubber, hvor i kan møde nogle af Prags skønheder. Der er også mange fede barer, f.eks. Double Trouble beliggende kun to minutter fra den gamle rådhusplads og med fantastiske cocktails og Hooters, som vist ikke behøver nogen længere introduktion – smukke piger, fantastisk mad og kolde drikkevarer!

Pissup Rejser er et af de selskaber der arrangerer fede rejser til Prag.

Fakta om Prag
Sæson: Hele året (Efterårsferien og vinterferien er dog der det sker!)
Valuta: Tjekkisk Koruna (Czk eller kc) eller €uro (€)
Sprog: Tjekkisk (men du klarer dig fint på engelsk 🙂 )
Strøm: 230 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Indbyggertal: 10,3 Millioner (1,3 millioner i Prag)
Visum og pas: Tjekkiet er medlem af Schengen-samarbejdet så EU-borgere behøver ikke visum

Hvis knapper
Gem knapper