Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Prag i vinterferien uge 7 – den fedeste storby partyferie!

Prag i uge 7 (vinterferien) er et must for alle partyglade unge! Også kaldet Prague Week, dette er ugen hvor danske unge giver den max gas i Tjekkiets hovedstad!

Storby ungdomsrejser er blevet mere og mere populære som alternativt til de traditionelle sommer ungdomsferier i de senere år! Og Prag er klart den mest populære storby, hvor tusindvis af unge studerende fra hele Nordeuropa mødes i vinterferien (uge 7 og 8) for at feste igennem!

Prag byder på fantastisk byliv i en af Europas mest levende hovedstæder og i vinterferien (Prague Week) har du de perfekte rammer for en uforglemmelig ungdomsferie – med kæmpe events, fantastiske mennesker og fest til den lyse morgen HVER nat!

Det bedste af det hele, Prag er stadig billig så du kan se frem til en vinter-fest-ferie med fantastiske oplevelser til en overkommelig pris! Så tag afsted med dine venner, din skole og resten af Skandinaviens unge på en partyferie til Prag, i sent vil glemme!

Du kan flyve eller tage bussen til Prag og der er en del forskellige rejsebureauer der arrangerer pakkerejser for unge. Her på Farsentours kan vi bl.a. anbefale Pissup rejser der er et af de rejsebureauer der arrangerer fede ungdomsferier til Prag! Så hvad venter du på, skynd dig og book så dig og vennerne har en fed partyrejse at se frem til!

Hvis knapper
Gem knapper