Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Pissup Rejser

Pissup Rejser er for det lidt ældre ungdomsrejse publikum. Pissup Rejser har eksisteret i Danmark siden 2007 og er specialister i storby ungdomsrejser og polterabends mv. til Østeuropa og siger selv at de er Danmarks eneste seriøse arrangør af vilde herreture!

Pissup Rejsers logo
Pissup Rejsers logo

Udover herreture og polterabends arrangerer Pissup også andre former for ungdomsrejser, sæsonafslutningsrejser, teambuildingarrangementer og meget andet – altsammen med et glimt i øjet. Pissup Rejser arrangerer storby ungdomsrejser til bl.a. Budapest, Riga, Barcelona, Gdansk og ikke mindst Farsentours.dk’s yndlings storbysdestination Prag!

Pissup Rejser er anderledes end mange andre selskaber på markedet, hovedsageligt fordi de ser sig selv mere som en festarrangør end et egentlig rejsebureau.

Med mere end 10 års erfaring giver Pissup Rejser garanti når det kommer til de tre vigtigste ingredienser: Pistoler, Piger og Pilsnere!

Det er muligt at købe færdige pakkerejser eller at sammensætte sin egen tur – uanset hvad, så hjælper Pissup med at arrangere turen fra start til slut. Hos Farsentours.dk synes vi at både “Drengerøvstur til Prag” og “Billig fest i Bratislava” er nogle af Pissup’s bedste tilbud. Disse ture byder bl.a. på store bøffer, strip og poker og et fantastisk natteliv og med disse ture garanterer Pissup at du får mere ondt i hovedet end i pungen.

Storby ungdomrejse fest på natklub
Storby ungdomrejse fest på natklub

På alle Pissup Rejsers storby ungdomsrejsedestinationer har de deres eget kontor og et serviceminded guideteam som er klar til at hjælpe med de mere end 300 vilde aktiviteter og festvenlige hoteller. Virksomheden bag Pissup Rejser hedder Wild East Travels ApS og er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1955). Yderligere samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring om salg af rejseforsikringer til vores kunder.

Rejsemål
Pissup Rejers destinationer er som sagt mest at finde i Østeuropa, især pga. af de lavere priser. Pt. arrangerer de ture til Gdansk, Barcelona, Bratislava, Budapest, Riga, Tallinn, Warszawa og ikke mindst Prag!

Kontakt
PISSUP REJSER
Frederiksberggade 2, 5th Floor
DK-1459 København K
DK – Denmark
Telefon: +45 70276470
Hjemmeside: http://www.pissup.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/pissupdk

Pissup Rejser
Pissup Rejser
Hvis knapper
Gem knapper