Rejsetilbud til syden! Klik HER for super billige afbudsrejser!

DUF Rejser

DUF Rejser eller Dansk UngdomsFerie som de også hedder, er et dansk rejsebureau, som hvert år sender horder af unge på ferie til Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien samt Alanya i Tyrkiet. Ungdomsrejsebureauet er med mere end 30 års erfaring, et af de ældste i Danmark, som kun satser på solrejser til unge.

DUF Rejser logo

DUF Rejser logo

DUF Rejser har som et erklæret og meget klart mål, at give de mange ungdomsrejsende den bedste tænkelig ferie i enten Sunny Beach, Alanya eller Golden Sands.

Når man rejser med Dansk Ungdomsferie, får man automatisk adgang til deres VIP+ rabatsystem, som er en af markedets bedste rabatsystemer. Her får man masser af kontante fordele på feriestedet samt gratis adgang til DUF’s stamdiskoteker. Derudover arrangerer Dansk Ungdomsferie masser af underholdning i form af pool fester, karneval samt de super populære og våde pubcrawls på deres destinationer (undervejs på disse pubcrawls mellem de forskellige barer, har guiderne normalt indlagt forskellige festlige happenings og konkurrencer! 🙂 )

DUF Rejsers guider er en væsentlig forudsætning for en succesfuld ungdomsferie både når det handler om service, information, sammenhold men ikke mindst sikkerhed. Hos DUF (Dansk Ungdomsferie) sættes sikkerheden nemlig højt. DUF er medlem af Rejsegarantifonden (# 1700) og på alle destinationer har de en 24-timers mobil hotline, hvor man altid kan træffe en guide. Guiderne kan derudover træffes hver dag på hotellerne eller på deres servicekontorer som ligger placeret centralt i byerne. DUF har en guide ansat for ca. hver 20. gæst (min. 21 år gammel) og alle guider er uddannede og har flere års erfaring.

DUF Rejser - Natklubsparty med DUF guide

DUF Rejser – Natklubsparty med DUF guide

Man skal være 18 år, for at rejse med Dansk Ungdomsferie og størstedelen af rejsende er mellem 18 og 25 år.

Rejsemål
I sommeren 2014 startede DUF Rejser med at bringe danske unge til Alanya i Tyrkiet og på ingen tid blev det en kæmpe succes. I Alanya samarbejder DUF Rejser med mange lokale og internationale barer og stamsteder og rejsebureauet fokusrer udelukkende på hoteller på den populære Kleopatra Strand. Også i 2015 sender DUF Rejser unge til Tyrkiet i sommerferien.

Golden Sands og Sunny Beach danner begge den perfekte ramme for din ungdomsferie, hvad enten du er til solbadning og afslapning eller bare vil fyre den af 24 timer i døgnet. Begge destinationer har en utrolig dejlig lang og bred strand med det lækreste, gyldne varme sand og her er der rig mulighed for at slappe af og nyde Sortehavskystens azurblå vand eller fyre den af med vand- og sportsaktiviter! Om aftenen bliver Sunny Beach og Golden Sands dog forvandlet til sande festmekkaer! Der er barer og diskoteker så langt øjet rækker og super fed party stemning! I Golden Sands er det mest populære diskotek Den Glade Viking (kendt fra TV) og dette er selvfølgelig også stamdiskoteket for DUF Rejser.

DUF Rejser - Pool Party

DUF Rejser – Pool Party

Kontakt
Kontakt DUF Rejser her:
DUF Rejser
Anelystparken 33D
8381 Tilst
Facebook: https://www.facebook.com/DUFREJSERDK
Website: http://www.duf-rejser.dk/
E-mail: INFO@DUF-REJSER.DK
Telefon: +45 70 267 277

Hvis knapper
Gem knapper