Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Last minute tilbudsrejser med Sunweb

Har du hørt om Sunweb? Sunweb har altid billige last minute tilbud til alle de fede rejsemål i syden – Alanya, Sunny Beach og Hersonissos mv.!

Sunweb er et super alternativt til de traditionelle ungdomsrejseselskaber. Selvom du ikke rejser med Ung Rejs eller DUF får du stadig det bedste fra hvert rejsemål – det vildeste natteliv, lækre strande, fede fester – men til de billigste priser!

Sunweb har nemlig specialiseret sig i billige rejser til alle det fede rejsemål omkring Middelhavet. Grunden til at de kan holde priserne helt i bund er at de næsten udelukkende sælger online og dette gør Sunwebs priser til de mest konkurrencedygtige på markedet!

Priserne starter fra under 1,000 kr. for en hel uge. Så hvis du ikke har hørt om dem, er det på tide at du tjekker dem ud! Herunder finder du er et par eksempler på super billige last minute rejsetilbud netop nu.

Billige last minute sommer rejser
Billige last minute sommer rejser

Hersonissos (Kreta)
Østkretas mest populære destination er uden tvivl den pulserende by, Hersonissos. Her er gode strande, en charmerende strandpromenade og ikke mindst et fantastisk natteliv! Mens byen er stille og rolig i forårs- og efterårsmånederne, så bliver byen invaderet af unge i højsæsonen fra juni til september der er klar til at feste på byens mange barer og diskoteker!

Lejligheder Sun Club Olympia er et populært lejlighedskompleks beliggende 1,8 km fra centrum af den livlige ferieby Hersonissos. Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop, og her er en smuk udsigt over byen og havet og bedst af alt, det er i gåafstand fra den berømte Star Beach (læs mere om de vilde fester på Star Beach her).

Sun Club Olympia har en skøn, afslappet atmosfære og er særligt populært blandt unge i højsæsonen. Poolområdet indbyder til afslapning i solen med en kølig cocktail og hvis du trænger til lidt skygge, har du mulighed for at dyste mod dine venner i både dart, billard og bordfodbold! Priserne starter så lavt som kun 1,429 kr. for en hel uge og der er rift om pladserne! Så hvis I ønsker at bo i nogle fede lejligheder med let adgang til det pulserende liv i Hersonissos er Sun Club Olympia stedet for Jer – læs mere og book her!

Se flere fantastiske last minute tilbud til Hersonissos på denne side

Hersonissos Kreta
Hersonissos Kreta

Alanya, Tyrkiet
Alanya er Tyrkiets party by nr. 1 og her finder I de fedeste natklubber og populære diskoteker, hvor lokale og internationale dj’s spiller tidens hits, indtil byen siger godnat og gør klar til endnu en feriedag, når solen igen står højt på himlen!

Lejlighedshotellet Mitos bor du lidt uden for Alanyas centrum men har kun 100 m til en lækker strand og i området omkring Mitos finder du et godt udvalg af butikker, barer og restauranter. Du kan selv vælge, om du vil bo i hotelværelse eller i ferielejlighed. Alanyas centrum nås let på scooter eller med dolmus. Lejlighedshotellet Mitos kan bookes fra kun 1,529 kr. per person inklusive fly!

Tjek flere last minute tilbud til Alanya på denne side.

Alanya - Sommer ungdomsferie
Alanya – Sommer ungdomsferie

Sunny Beach
Om dagen bliver der slappet af i Sunny Beach men om aftenen og natten bliver der festet! Byen har Bulgariens bedste og vildeste natteliv! Her er fede barer, små spilleklubber, cool natklubber og store diskoteker, så du er garanteret en sjov tur i byen, uanset hvordan du foretrækker at feste.

Hotel Kuban som ligger midt i centrum af den livlige ferieby, bor du lige hvor tingene sker. Hotellet ligger ud til Flower Street, og du har derfor et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker få skridt fra hotellets indgang. Du befinder dig samtidig kun en kort gåtur fra den gyldne sandstrand. Hotel Kuban er yderst populært blandt unge i højsæsonen! Bedst af alt du kan komme afsted en hel uge for kun 1,794 kr. hvis du booker i dag. Læs mere og book på Sunwebs hjemmeside.

Se andre gode last minute tilbud til Sunny Beach på denne side

Sunny Beach - Ungdomsrejser
Sunny Beach – Ungdomsrejser

Sunweb byder også på en fed ungdomsrejseform kaldet Xperience – her bor du på All Inclusive hoteller med masser af fede aktiviteter, som du frit kan benytte under hele ferien. Læs mere om Xperience adventure ungdomsrejserne her.

Sunweb er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og Farsentours.dk kan varmt anbefale dem!

Om Sunweb

  • Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening
  • En del af Sundio Group – Internationalt rejsebureau
  • Sunweb.dk er i stærk vækst og tilbyder de bedste priser til de mest kendte rejsemål omkring Middelhavet.
  • Sunweb sendte i 2015 over 50.000 rejsende til Tyrkiet, Kreta, Mallorca og Rhodos.
  • Sunweb er en webshop med næsten 100% salg på nettet – dette gør deres priser til de mest konkurrencedygtige på markedet
Hvis knapper
Gem knapper