Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Hersonissos (Kreta) – Grækenland

Kreta har længe været en af Farsentours.dk’s favorit sommer-ungdomsrejsedestinationer og især Hersonissos har i de senere år udviklet sig til det nye in sted for unge i Grækenland! (Kos har i mange år været den foretrukne party ø-destination i Grækenland)

Hvert år valfarter tusindvis af turister til Kreta inklusive horder af unge fra hele Europa, der kommer til øen for at feste og have det sjovt – i højsæsonen er tempoet højt og festen fortsætter til den lyse morgen, især i Hersonissos! Kort fortalt er Hersonissos på Kreta, Grækenland det nye in sted, med en perfekt blanding af fest og farver og eksklusivt natteliv.

Star Beach Hersonissos Kreta
Star Beach Hersonissos Kreta

Hersonissos’ natteliv
På Kreta findes nogle af de bedste og største fester du kan opstøve i syden og Hersonissos er ingen undtagelse. Der er højt tempo hele sommeren og nogle af de fedeste fester finder du på Star Beach, hvor du efter en god dag på stranden kan feste til den lyse morgen!

Når solen går ned så slår diskoteker og barer dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale!

Med Hersonissos som jeres næste ungdomsrejsemål går i ikke galt i byen – her får i både skønne strande, gode restauranter og et helt crazy fest- og natteliv!

Strand og andre seværdigheder i Hersonissos (Kreta)
Når du ikke er ude og feste med vennerne så byder Hersonissos også på meget andet. Hersonissos er generelt en overskuelig by at navigere rundt I (også i en bagbrandert ☺ ) og på strandpromenaden ligger mange hyggelige tavernaer, restauranter og caféer side om side.

Med hensyn til strande så ligger der et par små badebugter inde omkring centrum, men de bedste strande finder du lige udenfor. Star Beach som nævnt ovenfor er et must!

Hersonissos (Kreta) - Grækenland
Hersonissos (Kreta) – Grækenland

Fakta om Hersonissos (Kreta)
Sæson: Sommer (Maj til August – skolernes sommerferie)
Valuta: Euro (€)
Sprog: Græsk (men du klarer dig fint på engelsk og der er massere af gadesælgere der kan danske udtryk og fraser! )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Middelhavet

Kreta den største græske ø og den femtestørste i Middelhavet. Øen har et areal på 8.336 kvadratkilometer og en befolkning på cirka 650.000 (som stiger vildt i sommerhalvåret).

Hvis man er til natteliv, byder Hersonissos desuden på farverige drinks og danseglade gæster i de mange diskoteker, barer og natklubber.

DUF Rejser - Hersonissos Kreta 2015
DUF Rejser – Hersonissos Kreta 2015

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Hersonissos (Kreta)
Pt. er der desværre ingen ungdomsrejsebureauer der arrangerer ferier til Hersonissos. Dansk Ungdomsferie (DUF Rejser) plejede at gøre det, men nu vil vi anbefale at du bruger SunWeb.dk, dem har vi gode erfaringer med og de er super billige!

Læs mere om DUF’s ungdomsrejser på denne side.

Hvis knapper
Gem knapper