Rejsetilbud til syden! Klik HER for super billige afbudsrejser!

Ung Rejs/ UngRejs

Ung Rejs eller UngRejs som det også bliver kaldt, er et dansk ungdomsrejsebureau der arrangerer ferier for unge til sydens sommer og sol. Bureauet har gennem tiden sendt unge rejsende til rejsemål i Spanien (Calella, Lloret de Mar og Ibiza), Grækenland (Kos, Rhodos og Kreta), Frankrig (Les Menuires og Val Thorens), Bulgarien (Golden Sands og Sunny Beach) samt Tyrkiet (Alanya).

I dag går turene dog udelukkende til det festdestinationen nummer 1 i Spanien, nemlig Lloret de Mar! (Men i 2018 har de også tilføjet Bali og Thailand, læs mere her!)

Ung Rejs - Ungdomsferie Skum Fest

Ung Rejs – Ungdomsferie Skum Fest

For unge er Ung Rejs garanti for en fed og festfyldt ferie! Det er ikke kulturen på rejsemålet som er det vigtigste, men derimod festerne som Ung Rejs arrangerer med stor succes! Her på Farsentours.dk har vi været afsted med UngRejs flere gange og hver gang har det været et hit!

En uge i paradis! Jeg var med UngRejs i Lloret de Mar og det var virkelig en fantastisk ferie. Jeg vil anbefale UngRejs til alle som vil have en ferie de aldrig vil glemme! Det var den fedeste og sjoveste tur nogensinde. Camilla Brosbøl Jørgensen via Trustpilot

Ung Rejs blev oprindeligt grundlagt i 1992 af den dengang kun 17 årige handelsskoleelev John N. Tobiesen og var dengang et enkeltmandsfirma kaldet Jyske Ungdomsrejser. Ung Rejs startede med blot tre ugentlige afgange til Calella med bus men udviklede sig hurtigt med stadig flere afgange og skiftede i 1993 navn til Ung Rejs. Herefter blev der for alvor sat far i væksten og i 1998 blev firmaet omdannet til et aktieselskab eller A/S.

Ung Rejs - Ungdomsferie Lloret de Mar

Ung Rejs – Ungdomsferie Lloret de Mar

Ungrejs er stadig i dag et af Danmarks mest kendte rejseselskaber for unge, da de har været meget i pressens søgelys. Selskabet blev gennem en årrække beskyldt for at opfordre unge til druk, men blev i Landsretten i april 2012 frifundet for alle anklager. Efter dette udformede UngRejs en alkoholpolitik både for medarbejderne og de rejsende, samt følg-hjem-ordning og aktiv natservice mv. (mindst 6 timers daglig træffetid med guiderne på alle rejsemål, samt 24 timers nødtelefon til vagthavende i Danmark og på de enkelte rejsemål) – se mere længere nede på siden.

Siden 2011 har Ung Rejs endvidere haft et gratis sports- og aktivitetsprogram for feriegæsterne og løbende justeret aktivitetsprogrammet med flere kulturelle tilbud.

Rejsemål
UngRejs har valgt at fokusere på den fede partyby Lloret de Mar som deres pt. eneste destination.

Lloret de Mar er en kystby i Catalonien i det østlige Spanien, den ligger ud til det varme Middelhavet kun 75 kilometer fra Barcelona. Stranden i Lloret de Mar er over 2 kilometer lang og en af de mest populære i Costa Brava.

Nattelivet er dog det der virkelig tiltrækker turister og specielt de 18-30 årige, hovedsagligt fra Belgien, Portugal, Tyskland, Italien, Holland og ikke mindst Skandinavien inkl. Danmark. Når turistsæsonen starter vokser indbyggertallet til over 200.000 og i sommermånederne er der gang i gaden hele natten til den lyse morgen. UngRejs arrangerer fede fester hver uge, bl.a. Colossos Crazy Night og skumfest

Lloret de Mar - Ungdomsferieparadis med UngRejs

Lloret de Mar – Ungdomsferieparadis med UngRejs


Som de fleste andre ungdomsrejseselskaber tilbyder UngRejs også VIP kort der bl.a. inkluderer VIP billet til Reunion, Ung Rejs t-shirt, Ung Rejs solbriller, Ung Rejs VIP kort, Ung Rejs keyhanger samt vigtigst af alt gratis entré på alle Ung Rejs’ samarbejdsdiskoteker inkl. Fast Track, dvs. du springer køen over plus som noget ekstra specielt også fri entré på 40 NOX diskoteker når du er hjemme igen i Danmark! Alt dette til en samlet pris på kun 395 kr. (samlet realistisk besparelse ifølge Ung Rejs ca. 1.650 kr.). Alternativt har de en Partypakke til 100 kr. (værdi 675 kr.) der indeholder Ung Rejs Kick Off Party, Ung Rejs By Night (bar crawl) samt Ung Rejs Crazy Night – fede fester Farsentours.dk varmt kan anbefale!

Kontakt
Ung Rejs A/S er et af de få rejseselskaber i Danmark der har opnået højeste kreditværdighed (AAA). Selskabet har givet overskud 14 år i træk og er det eneste ung rejse firma, der er blevet optaget i Rejsearrangørforeningen (RID).

Ung Rejs A/S
Mjølnersvej 4
DK-8230 Åbyhøj
Telefon: 7010 1310
E-mail: ungrejs@ungrejs.dk
Hjemmeside: http://www.ungrejs.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/ungrejs

UngRejs - Fest, farver og fede ung rejser!

UngRejs – Fest, farver og fede ung rejser!

Historie

 • I 1992 etableres Jyske Ungdomsrejser,
 • I efteråret 1993 skiftede Jyske Ungdomsrejser navn til Ung Rejs og der blev udvidet med flere afgange og flere hoteller i Calella.
 • I 1994 indførte Ung Rejs Aktiv Nat Service, med guider i nattelivet fra kl. 24.00 til sidste gæst går hjem.
 • I 1995 blev det første fly chartret hos Maersk Air. Det fløj fra Billund via Kastrup til Calella med 123 Ung Rejs gæster den 19. juni 1995.
 • I 1996 åbnede Ung Rejs to nye destinationer foruden Calella. Det var Lloret de Mar på Costa Brava og den baleariske ø, Ibiza. Dette blev startskuddet til en ny æra med ekspansion og udvikling af nye og spændende rejsemål, samt et nyt kvalitetssikringsprogram.
 • I 1997 optrådte popgruppen Aqua under Ung Rejs grisefesten på Costa Brava. Siden har mere end 150 forskellige kunstnere, primært rock- og popgrupper, givet koncert på Ung Rejs’ destinationer rundt omkring i Europa.
 • I 1999 åbnede Ung Rejs sit fjerde rejsemål, Kos. Denne populære græske ø var udsolgt efter kun 17 dages forsalg og var et af Ung Rejs’ mest populære rejsemål mange år frem.
 • I 2000 lancerede Ung Rejs en række individuelle rejser til eksotiske oversøiske rejsemål, blandt andet Singapore og Bali.
 • I 2001 kom Rhodos på Ung Rejs kortet. Flere og flere Ung Rejs gæster havde efterspurgt denne storslåede ø og kunne nu endelig kombinere det bedste af Grækenland med shopping,
 • kasinoer og storhed.
 • I 2006 åbnede Ung Rejs Golden Sands, som var en kæmpe succes fra starten af. I mellemtiden var Ung Rejs blevet medlem af Rejsearrangørforeningen, som det eneste ungdomsrejsebureau i Danmark. Rejsearrangørforeningen – i daglig tale RID – tæler 11 seriøse charteroperatører, der til sammen sidder på ca. 80 % af det danske chartermarked.
 • I 2007 indførte Ung Rejs sin unikke Følg-hjem-ordning, hvor gæsterne på faste tidspunkter i nattetimerne, kan blive fulgt hjem til hotellet af en guide.
 • I 2008 blev Ung Rejs toget lanceret. Toget som var mere end 400 meter langt havde plads til 732 passagerer og bestod af 14 vogne inkl. diskoteksvogn og barvogn. På grund af logistikproblemer blev der kun gennemført to testture herefter blev projektet droppet. Samme år blev flere Ung Rejs reklamer forbudt af myndighederne.
 • I 2009 indførte Ung Rejs som det eneste selskab i rejsebranchen en alkoholpolitik for sine medarbejdere og gæster. Ung Rejs har via sit medlemsskab i RID været med til at udarbejde branchens fæles CSR politik, som bl.a. indebærer bureauernes særlige ansvar i forbindelse med afvikling af rejser for børn og unge.
 • I 2011 kom Alanya tilbage på Ung Rejs kortet og I Lloret de Mar er ugeprogrammet blevet udvidet med mere end 10 forskellige sports- og kulturaktiviteter, bl.a. morgenløb, aerobics, fodbold og shopping i Barcelona.
 • I 2012 bliver Ung Rejs en del af UFO Travel Group – UFO står for Uddannelse, Ferie og Oplevelser. Salgskontoret flytter i denne forbindelse også fra Tjæreborg til Aarhus.
 • I 2013 åbner Ung Rejs op på den græske ø Kreta for første gang. Nærmere præcist vest for Chania i Platanias og Agia Marina området. Samarbejdet med Aarhus baserede SEIERFITNESS udvides yderligere så der nu vil være professionelle instruktører tilstede på alle Ung Rejs’ destinationerne.

Hvis knapper
Gem knapper