Rejsetilbud til syden! Klik HER for super billige afbudsrejser!

Viby Ungdomsrejser (Travel)

Viby Ungdomsrejser eller Viby Travel som de også hedder er et ungdomsrejsebureau med HQ i Jylland.

Viby har en vision er at være det ungdomsrejsebureau der kan tilbyde mest at vælge imellem og mest for pengene! Derfor har de bl.a. noget unikt for branchen nemlig Free Bar Society™. Man tilmelder sig Free Bar Society™ når man booker rejsen hjemmefra og får udleveret et armbånd ved ankomsten til Bulgarien. Dette armbånd giver så fri bar hele ugen fra kl. 23.00-04.00, på fire af byens mest hotte klubber og barer!

Viby Ungdomsrejser - guide

Viby Ungdomsrejser – guide

Bureauet har har eksisteret siden 1985 afholder de vildeste fester og arrangementer som pubcrawls og fede pool parties. I løbet af en Viby Travel pubcrawl vil man kunne opleve sjove konkurrencer samt drikke masser af farvestrålende drinks og give den gas på dansegulvet!

Med andre ord Viby Travel et rejsebureau for de unge, som elsker at feste!!!

Viby Ungdomsrejsers ugeprogrammer er fleksible, så man kan springe af og på, efter temperament og deres udvalg af hoteller spænder vidt. De har både hoteller i Partyzonen, for dem der er afsted for at feste men også hoteller på stranden for dem der primært kommer for at leve livet på stranden om dagen og gå i byen et par aftener om ugen. Derudover er Viby Ungdomsrejser medlem af Rejsegarantifonden: 930

Viby står klar til at overvælde dig og dine venner med god service og lækre arrangementer. For dem handler det om at sætte nye standarder, når det gælder service og fest.

Sidst men ikke mindst så har Viby Travel tre grundlæggende tanker, nemlig:

  1. Frihed til at vælge eller som Viby siger “Serving all, loving all”
  2. Fleksibilitet, Viby binder ikke deres gæster til et bestemt diskotek eller et bestemt ugeprogram (Free Bar Society™ er et godt eksempel på dette)
  3. Kompetent betjening og gode produkter – Viby garanterer en ærlig og kompetent betjening altid
Viby Travel - Party i Sunny Beach

Viby Travel – Party i Sunny Beach

Rejsemål
Viby Ungdomsrejser er eksperter i fede ungdomsferier til Sunny Beach på den bulgarske Sortehavskyst.

De har valgt at satse på Bulgarien pga. af det varme klima og de billige priser og uanset om man er en strandløve eller natteravn, kan man forvente fuld fart på ferien fra start til slut! Plus som en bonus så er prisniveauet i Bulgarien lavt så man bliver man ikke ruineret, selvom man fester igennem hver nat! Viby Travel har både afgange fra København Kastrup og Billund lufthavn til Sunny Beach, hver uge i skolernes sommerferie!

Læs mere om Sunny Beach her.

Kontakt
VViby Travel A/S
Mjølnersvej 4
DK-8230 Åbyhøj
Danmark
Telefon: +45 87338700
Facebook: https://www.facebook.com/VibyTravel
Hjemmeside: http://www.viby.dk

Hvis knapper
Gem knapper