Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Den fedeste ungdomsskiferie destination: Vinter 2018 / 2019

Sommer-ungdomsrejsesæsonen 2018 er næsten ovre og hvilken sæson! Men frygt ikke, for ungdomsskisæsonen 2018 / 2019 står for døren og I kan godt begynde at glæde Jer! For ungdomsskirejser byder med garanti på masser af fedt skiløb ski, fed afterski masser af fest og farver!

Den fedeste ungdomsskiferie destination - Vinter 2018 - 2019
Den fedeste ungdomsskiferie destination – Vinter 2018 – 2019

Især uge 7 er et must for unge der er vil på en sjov og actionpacked skiferie med andre unge! På en ungdomsskiferie har dig og vennerne mulighed for at stå på ski hele dagen og derefter tage på fed afterski med kolde øl, tyroler-slagere og dans på bordene.

På en ungdomsskiferie kan du kombinere fantastiske skioplevelser med traditionel afterski og fede fester!

Men før du/i vælger, hvor jeres næste skitur går hen, er der fire ting du bør overveje, nemlig:

  • Om det er et skisportssted der byder ungdomsrejsende velkommen – er der fed afterski? Og er skisportsstedet overordnet “gearet” til unge mennesker?
  • Skiområdets størrelse – er der nok pister og offpiste muligheder – samt lige så vigtigt, er der muligheder for fest? (Og er det nemt at kommer dertil?)
  • Om du vil bo i lejlighed eller hytte – er der nok muligheder for indkvartering?
  • Vigtigst af alt, hvad koster det og hvilket prisleje skal du regne med? (F.eks. er prislejet i Østrig generelt lavere og du får derfor mere for pengene!)
Ungdomsskiferie - Afterski
Ungdomsskiferie – Afterski

Med dette i mente bør du derfor helt sikkert tjekke partybyen Bad Gastein ud! Her finder du masser af unge mennesker som er klar på en skiferie fyldt med sjove oplevelser, fedt skiløb og masser af fede afterski arrangementer og ikke mindst store diskoteker som f.eks. Silver Bullet – derfor er du garanteret en uge, hvor du ikke keder dig! Læs mere om Bad Gastein her – vi spår denne destination til at blive den fedeste i skisæsonen 2018 / 2019.

Er du klar til at komme afsted, så har f.eks. ski.sunweb.dk masser af gode tilbud med store early-booking rabatter og gratis afbestilling! Lige nu har de bl.a. tilbud så du kan komme afsted for 1.600 kr. på en 3-dages sviptur inkl. liftkort eller en uge for blot 2.500 kr.! Tjek også deres Last Minute rejsetilbud her, der er altid gode tilbud.

Så frygt ikke, selvom sommeren 2019 allerede måske virker langt væk, er der masser af fede oplevelser og fester på en ungdomsskirejse! Så book i god tid og god fornøjelse 🙂

Hvis knapper
Gem knapper