Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Hurghada – Egypten

Ungdomsrejser til alternative destinationer? Overvej Hurghada i Egypten! Hurghada har det hele – mange solskinstimer, vidunderlig sandstrand og ikke mindst et fedt og pulserende natteliv!

Er du træt af de sædvanelige feriesteder for unge omkring Middelhavet, så overvej Egypten, der har en spændende kultur krydret med masser af fest og farver! Derudover kan Egypten faktisk også benyttes som fest-destination uden for højsæsonen!

Hurghada - Ungdomsrejser
Hurghada – Ungdomsrejser

Hurghada er Rødehavskystens største og ældste badeby. Byen vinder på at have kystens største udbud af shopping, det vildeste natteliv og de fleste aktiviteter til lands og til vands.

Nattelivet i Hurghada, Egypten
Hvis man efter en dejlig dag i solen har lyst til en aktiv nat i festens tegn, så er der nok at vælge imellem. Hyggelige barer, store distoteker, skumfester og BBQ på stranden – Hurghada har det hele! Der er mange diskoteker i byen og her hos Farsentours.dk har vi tre yndlingsklubber: Papa’s Beach Club, Hed Kandi Beach Club og selvfølgelig Ministry of Sound!

Papa’s er fed beach club der byder på fest og farver under den egyptiske nattehimmel. Den ligger lige på stranden og har også restaurant og bar. Musikken er house, techno og R&B! På Papa’s bliver der også vist fodboldkampe og der er ugentlig livemusik. Calypso Disco er ret imponerende og du får gratis drinks når du betaler entreen. Denne klub er mest for turister og har også dansere mv. Der er danseshows hver aften, både international klubdans og egyptisk mavedans.

Den populære Ministry of Sounds ved stranden flyver hver uge internationale gæste-dj’s ind og har forskellige temaer hver dag – alt fra R&B over Hip Hop til disco-divas! Der er plads til 1500 mennesker og festen her foregår også under åben stjernehimmel på stranden! Klubben fungerer også som afterbeach-bar og der er altid en super fed stemning! Hvis du tager til Hurghada må du ikke gå glip af festerne på Ministry of Sound!!!

Ministry of Sound - Hurghada Egypten
Ministry of Sound – Hurghada Egypten

Et andet sted du ikke må misse er Hed Kandi Beach Bar, hvor mange af de lokale surfere og dykkere kommer og lytter til loungemusik og ryger en vandpibe. Hed Kandi arrangerer også beach parties, og hvis der er noget man ikke bør gå glip af når man besøger Rødehavskysten så er det de store Hed Kandi rave-parties!

Hvis man er til livemusik er der også mulighed for det, Hurghada har nemlig også sin helt egen Hard Rock café, der selvfølgelig byder på store burgere og alle de bedste rock-klassikere.

Egypten er en perfekt destination for dig, som trænger til varme og sol! Med næsten 3.000 solskinstimer om året og gennemsnitstemperaturer selv i vinterhalvåret på mellem 21 0g 30 grader er du sikret en ferie med masser sol, sommer og fest!

Strand og andre seværdigheder i Hurghada, Egypten
På relativt kort tid har Hurghada forvandlet sig fra en lille fiskerby til et af Egyptens mest populære ferieområder med gode hoteller og et stort udbud af restauranter, caféer og barer mv. og med god grund – Hurghada er feriebyen med noget for alle!

Når det gælder sol, strand og imponerende seværdigheder i nærheden, kan få rejsemål måle sig med Hurghada. Her er strandene gode og vandet krystalklart. På Hurghadas strande er der mange former for vandsportsaktiviteter og det krystalklare vand og koralrevene er meget populært til både snorkel- og dykkerture.

Hurghada Egypten - Lækker sandstrand
Hurghada Egypten – Lækker sandstrand

Når du rejser til Hurghada er et besøg i marinaen i Sekalla centrum et must. Her er stemningen afslappet og du finder mange hyggelige caféer. Efter en gåtur kan du slå dig ned på en af Hurghadas mange restauranter og nyde bylivet. Husk at shoppe, i butikkerne eller i Down Town i Hurghada. I basarerne findes alt fra souvenirs til krydderier og guld.

Fakta om Hurghada, Egypten
Sæson: Mere eller mindre hele året – i sommerhalvåret fra maj til oktober ligger dagstemperaturerne i gennemsnit på 33 grader og om natten omkring 20 grader. Januar er den koldeste måned, hvor dagstemperaturerne er på 15-22 grader.
Valuta: Egyptiske Pund (EGP)
Prisniveau: Egypten er generelt meget billigere end Danmark, specielt offentlig transport og taxier er billigt.
Sprog: Arabisk (men du klarer dig fint på engelsk!)
Strøm: 220 volt, samme som i Danmark. Stikkene er derimod ofte smallere, og derfor kan man få brug for en adapter.
Hav: Rødehavet

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Hurghada, Egypten
Pt. er der desværre ingen ungdomsrejsebureauer der arrangerer ferier til Hurghada. Som med Kos vil vi derfor anbefale at du bruger SunWeb.dk, dem har vi gode erfaringer med og de har nogle super lækre hoteller til nogle fornuftige priser!

Hvis knapper
Gem knapper