Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser 2019 – gode tilbud til sydens sol og sommer

Det er stadig vinter i Danmark, og derfor tænkte vi det var på sin plads at vi lavede lidt research og fandt et par gode tilbud til nogle af 2019s hotteste sommerferie destinationer for unge. Så kan dig og vennerne booke en ungdomsrejse og have noget at se frem til her i den mørke og kolde tid!

Gode tilbud til sydens sommer og sol
Gode tilbud til sydens sommer og sol

Vi har før skrevet om gør-det-selv ungdomsrejser, hvor vi bl.a. har anbefalet Sunweb som et godt sted at booke jeres rejse. Derfor har vi også til vores oversigt taget udgangspunkt i nogle af Sunwebs gode tilbud til sydens sommer og sol, hvor du kan komme afsted for helt ned til under 1.500-2.000 kr. for en uge (endda med all inclusive på nogle hoteller!):

HERSONISSOS

 • HOTEL INDIGO INN – På Hotel Indigo Inn indkvarteres du moderne, enkelt møblerede værelser, som kan rumme op til 5 personer. Her er et lille, pænt poolområde, hvor du kan bade eller slappe af på en solseng med kølig drink fra poolbaren. Da dit ophold er med All inclusive, indgår både måltider og drikkevarer i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Indigo Inn til især unge, som vil nyde en billig All Inclusive ferie med Hersonissos’ mange ferieoplevelser lige ved hånden (inkl. Star Beach!!!).
 • SUN CLUB OLYMPIA – Lejligheder Sun Club Olympia er et lejlighedskompleks beliggende 1,8 km fra centrum af den livlige ferieby Hersonissos. Lejlighederne ligger desuden i gåafstand fra den berømte Star Beach. Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop, og her er en smuk udsigt over byen og havet. Her bor du i enkelt indrettede lejligheder, som alle har balkon og eget tekøkken. Sun Club Olympia er særligt populært blandt unge fra maj til slut august og poolområdet indbyder til afslapning i solen med en kølig cocktail. Hvis du trænger til lidt skygge, har du mulighed for at dyste mod dine medrejsende i både dart, billard og bordfodbold!

ALANYA

 • HOTEL BOULEVARD – Hotel Boulevard ligger på hovedgaden tæt ved den dejlige Øststrand og i gåafstand fra Alanyas populære basar, det livlige natteliv og de gode restauranter. Boulevard er af god standard over middel og anbefales til unge der lægger større vægt på beliggenhed end mange faciliteter. Det lille poolområde ligger i en have mellem de to hotelbygninger, og her er god mulighed for at finde en skyggefuld plet, når du trænger til en pause fra solen. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.
 • HOTEL KLEOPATRA DEVELI & BEBEK & BAVYERA – Hotel Kleopatra Develi & Bebek & Bavyera er tre enkle hoteller, som ligger på samme gade smalle gade i den populære ferieby, Alanya. Her har du alt lige ved hånden. Restauranter, barer og det pulserende natteliv ligger lige uden for døren, og stranden finder du få minutters gang herfra. Værelserne er enkelt indrettede og kan rumme to personer. Hotel Kleopatra Develi & Bebek & Bavyera anbefales til dig, som ikke stiller høje krav til din indkvartering, men ønsker at bo tæt på stranden og centrum af pulserende Alanya og ha en masse penge til at feste for!
 • LEJLIGHEDSHOTEL MITOS – Mitos er et simpelt og billigt lejlighedshotel beliggende i centrum af Oba, ca. 4 km fra Alanyas centrum. Herfra er der kun 100 m til den dejlige strand, og i området omkring Mitos finder du et godt udvalg af butikker og restauranter. Du kan selv vælge, om du vil bo i hotelværelse eller i ferielejlighed. Til hotellet hører et lille poolområde med solterrasse og bar. Her er desuden en restaurant, hvor du kan nyde den gode stemning i aftentimerne. Alanya centrum nås let med dolmus. Et hotel for dig som vil kunne feste om natten men også kunne slappe lidt af i løbet af dagen i udkanten af Alanya. Og bedst af alt det er BILLIGT, under 1.500 kr. for en uge(!).

KOS

 • LEJLIGHEDER SANTA MARINA – Lejligheder Santa Marina har en god beliggenhed i centrum af Kos by. Her har du både restauranter, butikker og byens livlige natteliv inden for rækkevidde. Lejligheder Santa Marina er et ideelt valg til unge, der gerne vil bo tæt på det hele. Indkvarteringen sker i pænt indrettede 1- og 2-værelses ferielejligheder med tekøkken og til lejlighedskomplekset hører også et hyggeligt poolområde, hvor du kan solbade eller tage en dukkert i swimmingpoolen. Vil du hellere på stranden, ligger den nærmeste strand kun 500 m fra hotellet.
 • LEJLIGHEDER THEATRAKI – Søger du noget en tand lækrere end normalt så er Lejligheder Theatraki et godt bud. Her bor du en kort gåtur fra det livlige centrum af Kos by, og stranden kan ligeledes nås på 15 minutter til fods. Det betyder, at du kan nyde dagene ved stranden, mens aftenerne kan bruges på at gå på opdagelse mellem de mange taverner, barer og diskoteker i Kos by. Theatrakis lejligheder blev renoveret over vinteren 17/18, og du kan derfor se frem til en ferie i moderne og indbydende lejligheder, som kan rumme op til 5 personer. Til lejlighederne hører et hyggeligt poolområde med solsenge så du kan slikke sol og pleje tømmermændende om dagen!
 • HOTEL KOSTA PALACE – Hotel Kosta Palace har en fantastisk beliggenhed i hjertet af den charmerende Kos by. Her bor du helt ned til den flotte havnepromenade, og du har samtidig de hyggelige gader og det livlige natteliv lige ved hånden. Dagene kan med fordel nydes på den populære Lambi Beach, som kan nås på få minutter til fods. Fra hotellet har du en vidunderlig udsigt over havnen, og vil du have det fulde udbytte af udsigten, skal du en tur op på hotellets tagterrasse, hvor du også finder swimmingpoolen! Indkvarteringen sker i enkle men pæne dobbeltværelser. Sunweb anbefaler Hotel Kosta Palace til især unge, som ønsker at bo helt tæt på de mange tilbud i Kos by.

Farsentours.dks passion for ungdomsrejser er stor. Derfor har vi lavet denne oversigt over gode tilbud til nogle af de fedste ungdomsrejse destinationer i syden. Så når i begynder at tænke på sommer og sol, så start her!

MAGALUF & LLORET DE MAR

 • HOTEL SOL WAVE HOUSE MAGALUF MALLORCA – Sol Wave House Mallorca er noget nær det perfekte partyhotel for unge med perfekt beliggenhed i Magaluf lige ved stranden og byens farverige natteliv. Hotellet ligger helt ned til Magalufs smukke sandstrand, og byens lange bargange findes blot et par minutters gang væk. Fra hotellets store solterrasse kan du nyde den smukke udsigt over stranden, og her arrangeres jævnligt store fester med live musik og DJs. Sol Wave House Mallorcas poolområde er en ganske særlig oplevelse; foruden de to almindelige swimmingspools og den smukke udsigt, byder poolområdet på to bølgebassiner, hvor du kan prøve kræfter med surfing på forskellige niveauer. Hotellet har også flere barer, hvor farverige drinks langes over bardisken i en lind strøm. Når sulten melder sig, findes der en lang række restauranter i området omkring hotellet, og på hotellets område findes både en buffetrestaurant og en tapasbar. Du har desuden mulighed for at tilkøbe halvpension. Sunweb anbefaler Sol Wave House Mallorca til unge, som vil bo i hjertet af Magaluf.
 • HOTEL H-TOP ROYAL BEACH – Hotel H-TOP Royal Beach er et fedt hotel, beliggende tæt ved stranden og i gåafstand til det livlige byliv i centrum af Lloret de Mar. Når du ikke er ude at udforske byen eller prøver kræfter med de mange aktiviteter på stranden, så kan du slappe af og nyde solen på hotellets tagterrasse. Vil du hellere slappe af ved poolkanten, har H-TOP Royal Beach et stort poolområde med stor swimmingpool. Som gæst på H-TOP Royal Beach har du lov til at benytte faciliteterne på H-TOPs øvrige hoteller på Costa Brava, og du kan desuden gøre gratis brug af den shuttleservice, som kører mellem hotellerne. Dit ophold på H-TOP Royal Beach er inkl. morgenmad, og det er muligt at tilkøbe både halvpension, helpension og All Inclusive. Sunweb anbefaler Hotel H-TOP Royal Beach til unge, der ønsker at bo centralt, når ferien går til Lloret de Mar.
 • HOTEL ALEGRIA FENALS MAR – Hotel ALEGRIA Fenals Mar ligger i gåafstand til både stranden og Lloret de Mars livlige centrum, og den lokale bus holder lige uden for hotellet. Du har således de bedste forudsætninger for en fed og oplevelsesrig ferie, uanset om du er til afslappende dage ved strande eller festlige nætter i byen. Her er et dejligt poolområde med tilhørende solterrasse og halvpension er inkluderet i prisen, og du har mulighed for at opgradere til All Inclusive, så du nemt kan holde helt styr på feriebudgettet.
 • HOTEL DELAMAR – Hotel Delamar er et lækkert og populært voksenhotel med en god, central beliggenhed i Lloret de Mar og lækre faciliteter tilpasset det voksne publikum. Her bor du få minutters gang fra byens butikker, stranden og ikke mindst det farverige natteliv, som Lloret de Mar er så kendt for. På Hotel Delamar starter du dagen ved morgenmadsbuffet, som er åben helt til kl. 12, så skulle du have lyst til at sove længe, er her rig mulighed for det. Dagen kan med fordel nydes på hotellets dejlige tagterrasse eller ved det hyggelige poolområde. Vil du være aktiv i løbet af ferien har du mulighed for at gå i det lækkre fitnessrum. Vi anbefaler Hotel Delamar til det lidt mere voksne publikum, som du stadig er klar på fest og farver!

AYIA NAPA

 • HOTEL TASIA MARIS OASIS – Hotel Tasia Maris Oasis er et moderne og stilfuldt hotel med en rigtig god beliggenhed i Ayia Napa. Her kan du nå både stranden og byens livlige partyliv til fods i løbet af blot få minutter. På Hotel Tasia Maris Oasis bor du i pæne, lyst møblerede værelser, som kan rumme op til fire personer. Her er et dejligt poolområde med solsenge og en poolbar, og vil du være aktiv i løbet af ferien, kan du frit benytte hotellets fitnessfaciliteter. Sunweb anbefaler Hotel Tasia Maris Oasis til unge, der vil bo centralt og med let adgang til både stranden og Ayia Napas barer og diskoteker.
 • HOTEL BELLA NAPA BAY – Hotel Bella Napa Bay har en dejlig beliggenhed med udsigt over havet og kun få minutters gang til stranden. Foretrækker du at tilbringe de varme sommerdage ved poolen, så har Hotel Bella Napa Bay et dejligt poolområde med behaglige solsenge og en poolbar, hvor du kan hente forfriskninger i løbet af dagen. Alt i mens du nyder solen ved poolen, kan børnene pjaske rundt i børnepoolen, lege på legepladsen eller muntre sig i hotellets børneklub (her tales ikke dansk). Dit ophold på Hotel Bella Napa Bay er inklusiv morgenmad, og du kan let gøre ferien endnu mere komfortabel ved at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Får du lyst til at være aktiv i løbet af ferien, tilbyder Hotel Bella Napa Bay både tennisbane og fitnessfaciliteter. Du har desuden mulighed for at leje en cykel, så du nemt kan komme ud og udforske området eller køre den korte tur ind til centrum af Aiya Napa. Sunweb anbefaler Hotel Bella Napa Bay til både voksne og børnefamilier, som vil bo komfortabelt og tæt ved stranden.

SUNNY BEACH

 • HOTEL PARK CONTINENTAL – Hotel Park Continental er et billigt hotel med en god beliggenhed i Sunny Beach. Hotellet deler faciliteter med Hotel Prima Park Continental. Her bor du kun en kort gåtur fra stranden og centrum, hvor festen starter når solen går ned!. Der er et dejligt poolområde, med både swimmingpool og solterrasse så du kan nyde solen og det gode vejr, og fra poolbaren kan du få kølige drinks i løbet af dagen. Værelserne er simpelt indrettede, og hotellet har sin egen restaurant, som byder på en bred vifte af lokale specialiteter. Hotel Park Continental anbefales til unge, der søger billig indkvartering i Sunny Beach, og som foretrækker at bruge feriebudgettet på oplevelser i byen! (Sådan som vi kan lide det hos Farsentours.dk!)
 • LEJLIGHEDER BAIKAL – Lejlighedshotel Baikal er et simpelt All Inclusive hotel beliggende et par minutters gang fra Sunny Beach’ vidunderlige sandstrand, hvor du kan bruge dagen på at slappe af i solen eller kaste dig ud i de mange sjove vandsportsaktiviteter, som findes langs stranden. Når aftenen falder på, tændes der op for byens mange barer og diskoteker, som også findes i gåafstand fra hotellet. Baikal har et dejligt poolområde, hvor du kan slappe ved poolkanten, tage en afkølende dukkert eller nyde en drink fra poolbaren. På Lejlighedshotel Baikal kan du frit vælge, om du vil bo på et hotelværelse eller i en lejlighed, og de største af Baikals lejligheder kan rumme op til 5 personer. Sunweb anbefaler Baikal til især unge, som bo med All Inclusive og i bekvem afstand til både stranden og centrum af Sunny Beach, når ferien går til Bulgarien.
 • LEJLIGHEDER JASMINE & ROSE RESIDENCE – Vil du have alt til en skøn badeferie lige ved hånden, så er Lejligheder Jasmine & Rose Residence værd at kigge nærmere på. Her bor du i gåafstand til Sunny Beach’ kilometerlange sandstrand og byens farvelige bargade, Flower Street, hvor du kan feste til den lyse morgen eller snuppe dig et måltid mad, når sulten melder sig. Lejligheder Jasmine & Rose Residence er et lejlighedskompleks af enkelt standard. Lejlighederne er rummelige og indrettet med et tekøkken og egen balkon. Til lejlighederne hører et poolområde, hvor du kan slappe af i solen og tage dig en dukkert.
 • HOTEL MPM BOOMERANG – Hotel MPM Boomerang er et fedt All Inclusive hotel af enkel standard og med en central beliggenhed i den livlige ferieby Sunny Beach. Hotel MPM Boomerang ligger tæt ved byens livlige bargade, og den dejlige sandstrand kan nås til fods. Hotellets beliggenhed er derfor ideel for dig, som vil kombinere afslappende dage på stranden med livlige nætter i byen. Lejlighederne kan rumme op til 6 personer, og du har derfor mulighed for at tage alle vennerne med på ferie. På Hotel MPM Boomerang findes et lille poolområde med swimmingpool og dit ophold på Hotel MPM Boomerang er med All Inclusive, hvor drikkevarer, måltider, snacks og is indgår i prisen!
 • LEJLIGHEDER HAPPY – Lejligheder Happy er et velholdt lejlighedskompleks med en god beliggenhed tæt på den festlige gade, Flower Street, og ca. 1 km fra den pragtfulde sandstrand. Hvis du trænger til en pause fra stranden eller venter med at besøge det pulserende centrum til om aftenen, kan du slænge dig ved den udendørs swimmingpool hele dagen og benytte poolbaren for nye forfriskninger. Når aftenen falder på, har du ikke langt til en festlig aften i de mange barer og restauranter og natklubber i centrum af Sunny Beach, og Lejligheder Happy er derfor et godt valg for dig, som vil have det fulde udbytte af byens farverige forlystelsesliv. Indkvarteringen sker i studio ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter, hvis de mange restauranter i centrum og ved stranden ikke lokker.
Hvis knapper
Gem knapper