Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Billige gør-det-selv ungdomsrejser

På udkig efter billige ungdomsrejser? Er der lidt lavvande på bankkontoen og vil du stadig gerne på ungdomsferie til f.eks. Magaluf, Alanya eller Sunny Beach? Frygt ej, her på Farsentours.dk har vi været i den samme situation mange gange og derfor har vi lavet denne artikel med et par gode råd til, hvordan du kan komme på en billig ungdomsrejse til syden!

Udover de åbenlyse muligheder som at få sine forældre til at betale eller tage et kviklån hos f.eks. Ferratum.dk kan du også komme billigt afsted ved selv at planlægge rejsen. Dvs. du selv bestiller fly og hotel og på den måde sikrer du dig en plads i solen og kan feste sammen med de mange andre danske unge, der tager på ungdomsferie!

Billige gør-det-selv ungdomsrejser - UngRejs
Billige gør-det-selv ungdomsrejser – UngRejs

Der er et par store fordele ved at arrangere din egen gør-det-selv ungdomsrejse f.eks.:

  • Du kan tage en længere ungdomsferie en de normale 7 dage, her hos Farsentours.dk synes vi 10 dage plejer at passe perfekt!
  • Du kan tit komme billigere afsted en via de normale ungdomsrejseselskaber
  • Når de normale ungdomsrejse selskaber melder udsolgt kan du stadig komme afsted til syden!

Herunder finde du et par af de websites Farsentours.dk normalt bruger til at lave billige gør-det-selv ungdomsrejser:

Billige flybilletter – Momondo.dk
Momondo.dk er et online rejsebureau der tilbyder billige flybilletter især til syden. Du finder og bestiller nemt billige flybilletter til f.eks. Alanya, Sunny Beach, Magaluf eller en af de mange andre fede ungdomsferiedestinationer.

En af de fedeste ting ved Momondo.dk er at de kan lave kombi-billetter dvs. at du f.eks. kan flyve ud med SAS og hjem med Norwegian – dette sikrer dig de allerbilligste flybilletter, hver gang! F.eks. kan du i juli, midt i højsæsonen komme til Alanya for under 1.500 kr. med SAS/Pegasus eller Burgas i Bulgarien (Sunny Beach) til under 1.800 kr.

Tjek Momondo.dk i dag og find selv flere billige flybilletter til dit foretrukne ungdomsrejsemål.

Billige hoteller – Sunweb.dk
Hos Sunweb.dk finder du med garanti markedets bedste priser på hoteller på tværs af alle sydens party destinationer!

F.eks. det 3-stjernede hotel Bahami Residence i centrum af Sunny Beach til kun 1.443 kr. for en hel uge i august! Eller en fed studio lejlighed med balkon på det fede partyhotel Semiz Apart Hotel i Alanya til kun 939 kr. for 7 dage – så bliver det ikke meget billigere!

Vi kan også anbefale Hotel Sun Club Olympia i Hersonnisos – rummelige lejligheder med gåafstand til Star Beach. På hotellet bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk (ned til 1.500 kr. for en uge!) – vi lover i bliver ikke skuffede! (Hersonissos er på vores top 3 over de fedeeste partydestinationer, læs mere her!)

Prøv selv at søge efter hoteller på Sunweb.dk, der er ALTID nye gode tilbud!

Billige pakkerejser – Sunweb.dk
Sunweb har også specialiseret sig i billige pakkerejser til alle det fede rejsemål omkring Middelhavet herunder Alanya i Tyrkiet, Kreta i Grækenland og Sunny Beach i Bulgarien. Grunden til at Sunweb kan holde priserne helt i bund er at de næsten udelukkende sælger online og dette gør Sunwebs priser til de mest konkurrencedygtige på markedet! Sunweb er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden Farsentours.dk kan varmt anbefale dem!

Tjek f.eks. deres billige rejser til Alanya, Tyrkiet, Hersonissos (Kreta), Grækenland eller Sunny Beach i Bulgarien.

Sunweb byder også på en anden fed ungdomsrejseform kaldet Xperience – her bor du på All Inclusive hoteller med masser af fede aktiviteter, som du frit kan benytte under hele ferien. Læs mere om Xperience adventure ungdomsrejserne her.

Billige Sunweb Xperience Ungdomsrejser
Billige Sunweb Xperience Ungdomsrejser

Tjek også Sunweb´s Last Minute side med de sidste nye afbudsrejser.

Hvis knapper
Gem knapper