Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser: Top 3 partydestinationer i 2020

Nyt år, endda nyt årti og derfor også tid til en ny top 3 over de fedeste ungdomsrejse destinationer der har garanti for de vildeste fester til sommer!

Vi har de mange sidste år lavet top 3er over fedeste partydestinationer med super feedback fra alle jer festaber – og med vores mange års “erfaring” kan vi garantere at nedenstående 3 ungdomsrejsemål bliver et hit i 2020 🙂

VIGTIGT: Et rejsemål der har ligget højt på vores lister de sidste mange år er Magaluf. Dog har et nyt forbud desværre gjort at der bliver lagt låg på festlighederne i sommeren 2020. Og derfor er denne destination ikke mere at finde på vores top 3. Læs mere her.

UNGDOMSREJSER - TOP 3 PARTYDESTINATIONER I 2020
UNGDOMSREJSER – TOP 3 PARTYDESTINATIONER I 2020

1) Sunny Beach, Bulgarien
Sunny Beach i Bulgarien har været på Farsentours.dk’s top 3 over fede festferie destinationer i laaang tid! I 2020 spår vi dog at denne fede partydestination ryger til tops og er STEDET at være til sommer!

Sunny Beach er blevet berømt for sine fantastiske strande, altid gode vejr og sidst, men ikke mindst, det pulserende natteliv – byen regnes for at være den største fest by i hele Bulgarien i sommerperioden, da unge fra hele Europa valfarter til byen for at give den gas til den lyse morgen!

Der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer hele vejen langs strandpromenaden og her kan du opleve alt fra “fireshows” og strip til bungee jumps blandet med live musik og kendte DJ’s. Kernen i nattelivet i Sunny Beach er dog bargaden også nærmere kendt som ”Flower street” eller på dansk Blomstergaden, her er der altid gang i den!

Sunny Beach - ungdomsrejser
Sunny Beach – ungdomsrejser

Men vigtigst af alt, selv efter så mange år som partydestination, så er priserne på at gå i byen i 2020 stadig virkelig lave! På nogle barer er det muligt at købe 1 drink og få 2 gratis – andre steder har Farsentours.dk købt en 1/2 liter fadøl og et tequillashot til kun 3 leva (ca. 10 kr.)! Så der er masser af gode grunde til at Sunny Beach er destinationen for din næste ungdomsferie.

Der er EN grund til at Sunny Beach er blevet sådan et stort hit blandt unge, som rejser dertil for at feste, drikke og have det sjovt – nemlig nattelivet!

I 2020-sæsonen arrangerer og sælger Uptours og DUF Rejser som det eneste ungdomsrejseselskab i Danmark, ungdomsrejser til Sunny Beach. Men et godt alternativ, hvis du er “gør-det-selv” typen og potentielt vil spare lidt penge, er SunWeb.dk.

Læs mere om Sunny Beach her.

Top 3 destinationer i 2020 - Sunny Beach
Top 3 destinationer i 2020 – Sunny Beach

2) Ayia Napa, Cypern
I 2018 skete det vi her hos Farsentours.dk havde ventet længe på – Ayia Napa kom nemlig officielt på programmet hos ungdomrejseselskabet Uptours! Sidste år var endnu et vildt party år på Cypern og igen i 2020 spår vi at festerne kommer til at være endnu vildere og derfor er Ayia Napa at finde som nr. 2 på listen igen i år!

For hvis det er nattelivet og udvalget af diskoteker du sætter i højsæde på din ferie, så er Ayia Napa stedet! Gaderne ved det gamle venetianske kloster er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen og Ayia Napa er et fantastisk party mekka for unge, især for Skandinavere!

Aiya Napa - fest ferie 2020
Aiya Napa – fest ferie 2020

Nattelivet er fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet! Sandstrandene i Ayia Napa er nemlig blandt Cyperns bedste. Gyldne, lavvandede strande fylder bugtene på begge sider af havnen og du kan gå hele vejen langs havet på en strandpromenade med masser af restauranter og barer. Nikki Beach er dog et must når man besøger Ayia Napa, den mest berømte og måske den smukkeste strand med krystalklart vand! Så der er rig mulighed for at pleje tømmermændene i vandkanten!

Læs meget mere om Ayia Napa på denne side.

Aiya Napa - ungdomsrejser sommeren 2020
Aiya Napa – ungdomsrejser sommeren 2020

Kombineret med de lange lækre sandstrande og det helt fantastiske vejr er dig og vennerne garanteret en fed fest-ferie i Ayia Napa!

3) Hersonissos – Kreta, Grækenland
Hvert år valfarter tusindvis af unge festglade unge til Kreta og især til Hersonissos. Hersonissos har nemlig i de senere år udviklet sig til det nye in sted for unge i Grækenland!

Hersonissos har længe været en af Farsentours.dk’s favorit sommer-ungdomsrejsedestinationer og i 2020 spår vi endnu engang at dette græske ferie paradis er den perfekte base for dig og vennernes sommer ungdomsrejse!

Når solen går ned så slår diskoteker og barer nemlig dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale! Et andet sted der er et must at besøge er: Star Beach – her finder du nogle af de fedeste og vildeste fester du kan opstøve i Middelhavet og efter en god dag på stranden kan du her feste til den lyse morgen!

Ungdomsrejser Top 3 2020 - Star Beach Hersonissos
Ungdomsrejser Top 3 2020 – Star Beach Hersonissos

Ingen af ungdomsrejseselskaberne i Danmark arrangerer rejser til Hersonissos. Men vi kan varmt anbefale at bestille din rejse via SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser!

F.eks. kan vi varmt anbefale Hotel Sun Club Olympia – rummelige lejligheder med gåafstand til Star Beach. På hotellet bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk (ned til 1.500 kr. for en uge!) – vi lover i bliver ikke skuffede!

Læs mere om Hersonissos her.

Kort fortalt er Hersonissos på Kreta, Grækenland det nye in sted, med en perfekt blanding af fest og farver og eksklusivt natteliv.

Hvis du er interesseret i at se hvad der har været de sidste par års fedeste party steder, så tjek vores top 3 lister over de fedeste ungdomsferie destinationer her:

Ungdomsrejser- Top 3 destinationer i 2020
Ungdomsrejser- Top 3 destinationer i 2020

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de mest actionpacked ungdomsferie destinationer i sommer sæsonen 2020!

Hvis knapper
Gem knapper