Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

De fedeste ungdomsferie-rejsemål – Sommeren 2016

Sommer ungdomsferie sæsonen 2016 er lige om hjørnet og derfor har vi her på Farsentours.dk, efter utallige opfordringer fra vores community, valgt at gentage successen med at lave en oversigt over de fedeste ungdomsferie-rejsemål for sommeren 2016!

Så, hvis dig og venner er klar på en ungdomsrejse AKA en drukferie/drukrejse til sydens sommer og sol, så kan I herunder finde inspiration til de fedeste destinationer! For top 3 ungdomsrejsemål fra andre sæsonener – se herunder!

1) Magaluf, Spanien
Sidste år var Magaluf også at finde på vores top 3 over de fedeste sommer-ungdomsrejse-destinationer. I år er den på toppen af vores liste, da sommeren 2015 var helt crazy men vi stadig spår at sæsonen 2016 kan blive endnu vildere!

Magaluf er faktisk et nyere hit for unge på ferie men er på rekordtid blevet middelhavets absolut største party-ø! Øen rummer nogle af Europas største og mest kendte diskoteker (bl.a. BCM der har plads til over 5000 mennesker!, som hvert år tiltrækker nogle af de største kunstnere fra hele verden! Byen, bliver faktisk ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv der hver sommer tiltrækker tusindvis af unge fra hele Europa! Så der er helt sikkert dømt dødsdruk og crazy fest til langt ud på natten!

Kombineret med de lækre sandstrande, grisefester, pubcrawls mv. er dig og vennerne garanteret en fed sommerferie som i sent vil glemme! 🙂 Læs mere om Magaluf på denne side.

Både Uptours og UngRejs arrangerer ungdomsrejser til Magaluf i sommersæsonen 2016.

Som noget nyt tilbyder Ungrejs at du kan flyve fra Hamborgs lufthavn i stedet for København og derved spare penge. De kalder det “Flybus” og når du booker bliver du automatisk booket ind på deres flybus, som suser gennem Jylland og stopper i Kolding, Rødekro og Padborg! Det eneste, du skal gøre, er at stå klar i en af byerne, og så er din festferie allerede begyndt! Festen starter i bussen og du har allerede her mulighed for at møde nogle af de andre gæster, som du skal tilbringe ferien sammen med!

Læs mere om Uptours’ ungdomsrejser på denne side og UngRejs her.

2) Alanya, Tyrkiet
Vores nummer 2 destination for i år er lidt af et “Wild Card”! Farsentours.dk var nogle af de tidligere ungdomsrejse-pionerer der var i Alanya for at feste helt tilbage i 2009! Og lige som dengang er Alanya i dag et af de absolut største ferieparadiser for unge i nyere tid!

Nattelivet i Alanya er lidt mere ekslusivt i forhold til f.eks. Magaluf eller Sunny Beach og diskotekerne er også lidt mere intime (og priserne en smule højere). Men tag ikke fejl, for hver aften og natten forvandler Alanya sig virkelig til et fest mekka for ungdomsrejsende, med barer, diskoteker og caféer som holder åbent hele natten med masser af fede DJ’s (f.eks. Kato og Morten Breum).

White Party - Palm Beach i Alanya (sommeren 2016)
White Party – Palm Beach i Alanya (sommeren 2016)

Nattelivet tiltrækker selvfølgelig enormt mange unge fra hele Europa, som tager på ungdomsferie i Alanya – faktisk har Alanya de seneste to år været danskernes foretrukne feriemål! Så hvis I endnu ikke har besøgt Alanya, så er det virkelig på høje tid at komme afsted! Læs mere om Alanya som ungdomsrejsedestination her.

DUF Rejser (dansk ungdomsferie) er pt. det eneste danske ungdomsrejsebureau der arrangerer rejser til Alanya i sæsonen 2016, du kan læse mere om DUF Rejser på denne side.

3) Sunny Beach, Bulgarien
Lige som sidste år, kommer vi heller ikke udenom Sunny Beach på vores liste over de fedeste ungdomsferie-rejsemål til sommeren 2016! Og lige som sidste år der to gode grunde til at Sunny Beach vil garantere dig og vennerne en fed ungdomsferie:

  • Det pulserende natteliv – byen regnes for at være den største fest-by i hele Bulgarien i sommerperioden, og der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer! Kernen i nattelivet i Sunny Beach er bargaden også nærmere kendt som ”Flower street”, her er der fest til den lyse morgen, hver dag!
  • Priserne – en af grundende til at Sunny Beach er blevet så populær, er at Bulgarien stadig er meget billigere i forhold til andre europæiske ungdomsrejsemål som f.eks. Spanien og Tyrkiet. Dette vil også gøre sig gældende i 2016!

Derudover er Sunny Beach berømt for sine fantastiske strande, altid gode vejr og det kæmpe udvalg af fortovscaféer og restauranter samt mange billige markeder, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Sunny Beach danner altså den perfekte ramme for din ungdomsferie i 2016 og du kan læse mere om destinationen her.

Både DUF Rejser og Uptours arrangerer festferier til Sunny Beach.

Sunny Beach Bulgarien - Ungdomsferie-rejsemål 2016
Sunny Beach Bulgarien – Ungdomsferie-rejsemål 2016
Hvis knapper
Gem knapper