Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Alanya

Alanya er en af de største og mest populære fest og ungdomsferie-byer i Tyrkiet. Der bor over 150.000 indbyggere i Alanya, men dette tal stiger kraftigt om sommeren når ungdomsrejsende turister fra især Norden rejser dertil. I Alanya er der virkelig tryk på nattelivet og her vil du uden tvivl få en fantastisk ferie og fest på diverse barer og diskoteker.

Ungdomsrejse Alanya Tyrkiet
Ungdomsferie party i Alanya, Tyrkiet

Alanya’s natteliv
Om aftenen og natten forvandler Alanya sig virkelig til et fest mekka for ungdomsrejsende, med barer, diskoteker og caféer som holder åbent hele natten og det tiltrækker selvfølgelig enormt mange unge fra hele Europa, som tager på ungdomsferie i Alanya. Der er noget for enhver smag med masser af fede DJ’s pg mange danske DJ’s spiller i Alanya heriblandt Kato og Morten Breum. Priserne på drinks og cocktails er næsten som i Danmark men det har nu aldrig ødelagt en god fest, bare medbring rigeligt med penge :-).

Farsentours.dk har været i Alanya og vi kan roligt sige at det bestemt er et besøg værd. Barer og diskoteker er umiddelbart lidt mindre end f.eks. i Sunny Beach eller Ayia Napa men der er stadig rig mulighed for at nyde nattelivet i godt selskab med alle de andre fest glade ungdomrejsende! Herunder et par af vores favoritter:

  • Palm Beach – Palm Beach ligger på et af Alanyas absolutte bedste steder på Cleopatra stranden. Palm Beach er en charmerende oase med en afslappet og sofistikeret atmosfære.
  • Crazy Horse Bar – Crazy Horse Bar i Alanya sætter gang i festen med DJ’s der går på ca. kl. 22.00, og du kan nyde deres berømte jordbær daiquiri og Mojitos
  • Robin Hood Bar – Robin Hood Bar i Alanya sikrer dig et brag af en fest med fed musik, dansende piger og MASSER af drinks. Hele Robin Hood teamet er gearet op til at give dig feriens bedste fest.
  • Sky Lounge Bar – Sky Lounge i Alanya er den første loungebar i Alanya! Der serveres sushi og super lækre drinks – godt opvarmningsted før det går løs senere! Nyd udsigten over Alanya og havnen fra deres komfortable sofaer direkte under stjernerne!

Strand og andre seværdigheder ved Alanya
Alanya er fyldt med gamle historiske bygningsværker fra det 12. og 13. århundrede. Fra havnen kan man sejle rundt om borgklippen og se de forskellige havgrotter, der ligger langs kysten som f.eks. ”Drypstenshulen” Damlatas, der er tilgængelig fra byen. Lidt uden for Alanya ligger Waterplanet, som er et 65.000 m2 stort vandland med rutchebaner, swimmingpools med bølger osv. Det ligger ca. 30 km fra byen i retning mod Side og er absolut et besøg værd – f.eks. kan man tilbringe dagen der med at pleje tømmermændene fra natten før! 🙂 Af andre attraktioner uden for Alanya, kan nævnes Aspendos og Kursunlu vandfaldet, Manavgat floden samt Det romerske teater i Side.

Vigtigst af alt er dog strandende og her kan nævnes Kleopatra-stranden vest for Alanya, som regnes for at være byens bedste. Her er propfyldt med ungdomsrejsende og der er rig mulighed for at spotte frække cigarer og trænede action mænd! 🙂  Ca. 5 km vest fra byen ligger Ulas Beach, som har krystalklart vand og er mere stille end stranden i Alanya – så hvis du har brug for en pause imellem alt festeriet så er dette stedet.

Fakta om Alanya
Sæson: Sommer (Juni til August – skolernes sommerferie)
Valuta: Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)
Sprog: Tyrkisk (men du klarer dig fint på engelsk og der er massere af gadesælgere der kan danske udtryk og fraser 🙂 )
Strøm: 230 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Alanya

Se de seneste ungdomsrejse tilbud og nyheder på Farsentours.dk’s tilbud og nyhedsside og læs mere om andre fede ungdomsrejse destinationer her.

Hvis knapper
Gem knapper