Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Top 3 ungdomsferie destinationer: Sommeren 2017

Selvom det er koldt, mørkt og vådt udenfor så fortvivl ikke – ungdomsferie sommersæsonen 2017 er lige om hjørnet og den bliver vildere end nogensinde!

Derfor har vi her hos Farsentours.dk efter utallige opfordringer lavet en af vores populære top 3’er over de fedeste og vildeste party destinationer til sommersæsonen 2017! Som noget nyt i år har vi også medtaget en jokerdestination, som vi spår bliver helt vild – læs mere til sidst i denne artikel!

Med vores mange års “erfaring” kan vi uden tvivl sige at disse ungdomsrejsemål i 2017 er din garanti for en fed og uforglemmelig ungdomsrejse!

1) Sunny Beach, Bulgarien
I sommeren 2017 er vi helt overbeviste om at Sunny Beach bliver det fedeste ungdomsrejsemål!

Sunny Beach har siden midten af 2000 været en kanon festby. I starten stod det mellem Golden Sands og Sunny Beach, men det blev hurtigt klart at Sunny Beach er den absolut fedeste af de 2! Sunny Beach er specielt populært som feriemål blandt unge Skandinavere – om dagen slapper de af ved poolen eller stranden, men om aftenen og natten bliver der festet igennem! Byen har Bulgariens bedste og vildeste natteliv! Her er fede barer, små spilleklubber, cool natklubber og store diskoteker, så du er garanteret en sjov tur i byen, uanset hvordan du foretrækker at feste.

Den anden gode grund til at Sunny Beach vil garantere dig og vennerne en fed ungdomsferie er priserne – Bulgarien er stadig meget billigere i forhold til andre europæiske ungdomsrejsemål som f.eks. Spanien og Tyrkiet. Dette vil også gøre sig gældende i 2017!

Så med den lange 7 km lækre og finkornede sandstrand, de gode shopping muligheder, billige restauranter og frem for alt: et pulserende natteliv i verdensklasse er der ingen tvivl – Sunny Beach er nummer 1!

Både DUF Rejser og Uptours arrangerer festferier til Sunny Beach og hvis du vil “gør-det-selv” så tjek SunWeb.dk. Læs mere om Sunny Beach som destination på denne side.

Sunny Beach i Bulgarien har generelt et højt kvalitetsniveau, kort flyvetid, fantastiske fester og priser hvor selv studerende på SU kan følge med, så hvad venter I på?

2) Magaluf Mallorca, Spanien
Magaluf er faktisk et nyere destination for danske unge på fest og drukferie. Men derfor indtog den stadig vores 1. plads sidste år og sommersæsonen 2016 skuffede bestemt ikke! Her på Farsentours.dk spår vi at sæsonen 2017 bliver mindst lige så vild og ungdomsrejseselskaberne ser ud til i år at gøre ekstra meget ud af netop denne destination!

Magaluf på Mallorca bliver ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv der hvert år tiltrækker festglade unge fra hele Europa. Den er derfor på rekordtid også blevet Middelhavets absolut største party-ø!

Øen rummer et hav af store og verdenskendte diskoteker, som hvert år tiltrækker nogle af de største kunstnere i verden. Du finder faktisk nogle at de største diskoteker i Europa i Magaluf (bl.a. BCM der har plads til over 5000 mennesker!) med de vildeste fester langt ud på natten!

Når solen går ned forvandles hele Magaluf til én stor fest! Den legendariske bargade i Magaluf er ca. 1 km lang, og her findes mere end 60 forskellige barer og diskoteker. Alt fra fine cocktailbarer, små som store barer, engelske pubs, klubber og makrodiskoteker som BCM!

Kombineret med de lækre sandstrande, grisefester, pubcrawls mv. er dig og vennerne garanteret en fed ungdomsferie, hvis i tager til Magaluf! 🙂

I 2017-sæsonen arrangerer og sælger både Ung rejs og Uptours ungdomsrejser til Magaluf. Men hvis du vil strikke din egen ungdomsferie sammen så overvej SunWeb.dk. Læs mere om Magaluf på denne side.

Magaluf er den perfekte destination til en partyrejse du sent vil glemme!

3) Lloret de Mar, Spanien
Lloret de Mar på Costa Brava kysten er også en gammel kending, som vi heller ikke i 2017 kommer udenom!

Der er altid gang i byen, 24 timer i døgnet og i årtier har Lloret de Mar tiltrukket festglade unge hovedsageligt fra Nordeuropa der søger en vild fest-ferie. Lloret De Mar er i dag stadig en af de vigtigste feriesteder i Costa Brava og når turistsæsonen starter (maj-august) og de unge rejsende valfarter til byen, vokser indbyggertallet til over 200.000!

Ift. Magaluf er Lloret de Mar en tand mere “hardcore” når det kommer til nattelivet. Lloret’s store boulevard bliver hver nat forvandlet til et inferno af fest og farver i og omkring de mere end 100 barer og diskoteker! Bedst af alt de fleste diskoteker og klubber i Lloret de Mar har åbent til sidste gæst går hjem! Så du er garanteret en VILD partyferie!

Om dagen nyder de unge den 2 km lange strand i Lloret de Mar, en af de mest populære strande på Costa Brava kysten, hvor de unge mødes i løbet af dagen for at slikke sol, hænge ud og spotte frække cigarer!

Vi garanterer at sommersæsonen 2017 også bliver helt vild når tusindvis af unge invaderer denne party-perle! Så book din ferie i dag!

Du kan vælge at rejse med Sunweb.dk til Lloret, de har en masse gode tilbud på ungdomshoteller og ellers har Ung Rejs som det eneste ungdomsrejsebureau i Danmark også rigtig gode tilbud på ungdomssommerferier til Lloret! Læs mere om Ung Rejs’ ungdomsrejser på denne side. Læs mere om Lloret de Mar her.

Her på Farsentours.dk synes vi at nattelivet i Lloret de Mar er noget helt specielt, som skal opleves på egen krop! Og hvorfor ikke gøre det til sommer sammen med vennerne, hvad venter du på?

Jokerdestinationen) Hersonissos – Kreta, Grækenland
Hersonissos er og bliver en af vores favorit rejsemål her hos Farsentours.dk. Den pulserende by på Østkreta tilbyder lækre strande, en charmerende strandpromenade og ikke mindst et fantastisk natteliv!

Hvert år valfarter tusindvis af turister til Hersonissos inklusive horder af unge fra hele Europa, der kommer til øen for at feste og have det sjovt – i højsæsonen er tempoet højt og festen fortsætter til den lyse morgen. Nogle af de fedeste fester finder du på Star Beach, hvor du efter en god dag på stranden kan feste til den lyse morgen – bestemt noget du ikke må snyde dig selv for!

Kort fortalt er Hersonissos på Kreta, Grækenland det nye in sted, med en perfekt blanding af sol, sommer, god mad og et eksklusivt natteliv.

DUF Rejser havde før i tiden Hersonissos som destination, men det har de af en eller anden grund ikke længere (vi undrer os! :-)). Derfor vil vi anbefale at bestille din rejse via SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser! Hotel Indigo-Inn i centrum med all-inclusive til en skarp pris kan varmt anbefales, hvis i vil til Farsentours.dk´s “joker” destination og give den gas – vi lover, i bliver ikke skuffede!

Hersonissos - Star Beach 2017
Hersonissos – Star Beach 2017

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de mest actionpacked ungdomsferie destinationer i sommeren 2017! Vi ønsker dig og venner en vanvittig festlig sommer!

OBS: For de fedeste ungdomrejsemål i 2016, læs mere her og for vores top 3 destinationer i 2015, tjek denne side!

Hvis knapper
Gem knapper