Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser 2018: Top 3 feriesteder (sommer)

Ungdomsrejser + sommer + sol + billig sprut + garanteret gang i den hver eneste aften: Kalenderen siger 2018 og derfor kan du godt begynde at glæde dig til sommerens vilde fester på både de traditionelle ungdomrejsedestinationer men også på de nye som f.eks. Ayia Napa der er kommet på programmet i år!

Som vi plejer har Farsentours.dk derfor lavet en af vores populære top 3’er over de fedeste og vildeste party destinationer til sommersæsonen 2018!

Vi kan med sikkerhed “garantere” at disse feriesteder for unge vil levere en uforglemmelig ungdomsrejse i sommeren 2018! Farsentours.dk

1) Magaluf – Mallorca, Spanien
Magaluf er faktisk en nyere ungdomsrejsedestination for danske unge. Men uagtet dette, indtog den stadig vores 1. plads i 2015 og var også at finde på vores top 3 i 2016 og sidste år (2017)! Derfor er vi her på Farsentours.dk sikre på at sæsonen 2018 bliver endnu vildere!

Magaluf på Mallorca bliver ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv der hvert år tiltrækker partyglade unge fra hele Europa. Mallorca er derfor på rekordtid også blevet Middelhavets absolut største party-ø!

Magaluf - Ungdomsrejser 2018 Top 3 feriesteder
Magaluf – Ungdomsrejser 2018 Top 3 feriesteder

Øen har et ENOMRT udbud af store og verdenskendte diskoteker, som hvert år tiltrækker nogle af de største kunstnere i verden. Du finder faktisk nogle at de største diskoteker i Europa i Magaluf (bl.a. BCM der har plads til over 5000 mennesker!). Derfor er du også garanteret de vildeste internationale fester med verdenskendte DJs til den lyse morgen (bogstaveligt talt)!

Nattelivet er nok noget af det bedste og vildeste på hele Mallorca, hvis du spørger os! For når solen går ned forvandles hele Magaluf til én stor fest! Med over 100 fede diskoteker og klubber, de fleste af dem placeret direkte ned til stranden er I garanteret en legendarisk ungdomsrejse! Derudover finder du i den gamle bargade i Magaluf, som er ca. 1 km lang alt fra fine cocktailbarer, små som store barer, engelske pubs, klubber og kæmpediskoteker som BCM!

Det er specielt de lækre sandstrande og stemningen der lokker – de fleste ungdomsferiehoteller på Mallorca arrangerer grisefester, pubcrawls, strandfester mv. hele ugen – i Magaluf er det derfor simpelthen en umulighed at kede sig, og det gælder både om dagen, aftenen og selvfølgelig også om natten!

I 2018-sæsonen arrangerer og sælger Uptours, som det eneste ungdomsrejseselskab i Danmark, ungdomsrejser til Magaluf. Men et godt alternativ, hvis du er “gør-det-selv” typen og potentielt vil spare lidt penge, er SunWeb.dk.

Læs mere om Magaluf på denne side

Magaluf er et af de bedste feriesteder for unge! Det er den perfekte destination til en ungdomrejse du sent vil glemme!

2) Hersonissos – Kreta, Grækenland
Sidste års jokerdestination har vi i år rykket op på en 2. plads for Hersonissos er og bliver en af vores favorit rejsemål her hos Farsentours.dk.

Den pulserende by på Østkreta tilbyder lækre strande, en charmerende strandpromenade og ikke mindst et fantastisk natteliv! Når solen går ned så slår diskoteker og barer dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale!

En ting du dog ikke må snyde dig selv for og som gør Hersonissos unik, er Star Beach! Hvert år valfarter tusindvis af unge turister til Hersonissos for at feste igennem på netop Star Beach – et must når du besøger Grækenlands nye in sted! Levende billeder er bedre end ord, så se nedenstående video fra 2017 for lidt inspiration ift. hvordan dette års fester spænder af! 🙂

Som nævnt sidste år, så havde DUF Rejser før i tiden Hersonissos som destination (vi undrer os! :-)). Derfor vil vi anbefale at bestille din rejse via SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser! Hotel Indigo-Inn kan varmt anbefales – det ligger i centrum med all-inclusive, der bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk – vi lover i bliver ikke skuffede!

Læs mere om Hersonissos her.

Hersonissos på Kreta, Grækenland er kort fortalt det nye in sted, med en perfekt blanding af sol, sommer, god mad og et eksklusivt natteliv.

3) Ayia Napa, Cypern
Vi har ventet længe, men nu skete det – i sommersæsonen 2018 er Ayia Napa officielt kommet på programmet hos ungdomrejseselskabet Uptours! Dog har man siden starten af 2000 kunne opstøve nogle af Middelhavets vildeste fester på Cypern, hvis man havde mod på selv at arrangere turen derned (det har vi gjort MANGE gange 🙂 )

Ayia Napa er nemlig et fantastisk party mekka for unge, især for Skandinaviere! Nattelivet er eksklusivt og fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet! Kombineret med de lange lækre sandstrande og det helt fantastiske vejr er dig og vennerne garanteret en fed fest-ferie!

Ayia Napa - Ungdomsrejser 2018 - Top 3 feriesteder (sommer)
Ayia Napa – Ungdomsrejser 2018 – Top 3 feriesteder (sommer)

I Ayia Napa har du masser af muligheder for at nyde stranden og havet i dagtimerne, drikke en iskold øl ved poolen eller shoppe i nogle af de mange butikker. Og når mørket så falder på, så samles alle de unge i gaderne ved det gamle venetianske kloster som er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen. Her finder du blandt andet de skandinaviske stamsteder som Grabbarna Grus og Blue Moon bar. Party og nattelivet er blevet et af Ayia Napa’s store kendetegn blandt turister og du løber ikke tør for strandbarer, diskoteker og pubs kan vi godt garantere!

Vi kunne skrive meget mere om Ayia Napa (læs mere her om destinationen), men det er en af de destinationer der bare SKAL opleves og derfor indtager den en 3. plads på vores Top 3 i år!

Ayia Napa kaldes for “The club capital of Europe” – med over 15 natklubber og 130 barer at vælge imellem er der altid gang i den!

OBS: For de fedeste ungdomrejsemål i 2017, klik her. Vores top 3 rejsemål for sommeren 2016 kan du læse mere om her og for vores top 3 destinationer i 2015 finder du på denne side!

Ungdomsrejser 2018- Top 3 feriesteder (sommer)
Ungdomsrejser 2018- Top 3 feriesteder (sommer)

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de vildeste ungdomsrejsedestinationer i sommeren 2018! Vi ønsker dig og venner en sindsygt festlig sommer!

Hvis knapper
Gem knapper