Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Top 3 ungdomsferie destinationer – Sommeren 2019

Det er koldt i Danmark og snart bliver 2018 til 2019 og derfor tænkte vi her på Farsentours.dk at det var på sin plads med et kig frem imod ungdomsferie-sommer-sæsonen 2019. Og hvilken bedre måde at gøre dette på end en “Top 3” over hvad vi her på Farsentours.dk spår til at blive de fedeste og vildeste party destinationer til næste sommer!

Med vores mange års “erfaring” kan vi garantere at disse 3 ungdomsrejsemål bliver et hit i 2019! 🙂

1) Magaluf – Mallorca, Spanien
Magaluf har været at finde på vores top 3 i de sidste mange år men her på Farsentours.dk spår vi at sæsonen 2019 bliver lige så vild som de foregående år! Magaluf bliver ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv der hvert år tiltrækker partyglade unge fra hele Europa og derfor er Mallorca på rekordtid også blevet Middelhavets absolut største party-ø!

Magaluf Mallorca - Party time!
Magaluf Mallorca – Party time!

Nattelivet i Magaluf er nok noget af det bedste og vildeste på hele Mallorca, hvis du spørger os! For når solen går ned forvandles hele Magaluf til én stor fest! Byen har et ENOMRT udbud af store og verdenskendte diskoteker, som hvert år tiltrækker nogle af de største kunstnere i verden. Du finder faktisk nogle at de største diskoteker i Europa i Magaluf (bl.a. BCM der har plads til over 5000 mennesker!).

Med over 100 fede diskoteker og klubber, de fleste af dem placeret direkte ned til stranden, er I garanteret en legendarisk ungdomsrejse! I den gamle bargade i Magaluf, som er ca. 1 km lang finder du alt fra fine cocktailbarer, små som store barer, engelske pubs og klubber.

Med de lækre sandstrande og den generelle stemning i Magaluf, hvor de fleste ungdomsferiehoteller arrangerer grisefester, pubcrawls, strandfester mv. er det simpelthen en umulighed at kede sig, og det gælder både om dagen, aftenen og selvfølgelig også om natten!

I 2019-sæsonen arrangerer og sælger Uptours, som det eneste ungdomsrejseselskab i Danmark, ungdomsrejser til Magaluf. Men et godt alternativ, hvis du er “gør-det-selv” typen og potentielt vil spare lidt penge, er SunWeb.dk.

Læs mere om Magaluf på denne side

Magaluf er et af de bedste feriesteder for unge! I Magaluf er det simpelthen en umulighed at kede sig, og det gælder både om dagen, aftenen og selvfølgelig også om natten!

2) Ayia Napa, Cypern
Vi havde ventet længe, men i sommersæsonen 2018 skete det og Ayia Napa kom officielt på programmet hos ungdomrejseselskabet Uptours! I 2019 spår vi at festerne kommer til at være endnu vildere og derfor er Ayia Napa at finde som nr. 2 på listen i år!

Ayia Napa er nemlig et fantastisk party mekka for unge, især for Skandinavere! Nattelivet er fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet! Kombineret med de lange lækre sandstrande og det helt fantastiske vejr er dig og vennerne garanteret en fed fest-ferie!

Ayia Napa - Partymekka for unge
Ayia Napa – Partymekka for unge

I Ayia Napa har du masser af muligheder for at nyde stranden og havet i dagtimerne, drikke en iskold øl ved poolen eller shoppe i nogle af de mange butikker. Og når mørket så falder på, så samles alle de unge i gaderne ved det gamle venetianske kloster som er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen. Her finder du blandt andet de skandinaviske stamsteder som Grabbarna Grus og Blue Moon bar. Party og nattelivet er blevet et af Ayia Napa’s store kendetegn blandt turister og du løber ikke tør for strandbarer, diskoteker og pubs kan vi godt garantere!

Vi kunne skrive meget mere om Ayia Napa, men det er en af de destinationer der bare SKAL opleves! (Du kan dog læse mere om destinationen her).

Siden starten af 2000 kunne opstøve nogle af Middelhavets vildeste fester i Ayia Napa på Cypern, hvis man havde mod på selv at arrangere turen derned (det har vi gjort MANGE gange 🙂 )

3) Hersonissos – Kreta, Grækenland
2017’s jokerdestination rykkede sidste år op på en 2. plads og igen i år er Hersonissos at finde på vores liste da byen er og bliver en af vores favorit rejsemål.

En ting som gør Hersonissos unik, er Star Beach! Hvert år valfarter tusindvis af unge turister til Hersonissos for at feste igennem på netop Star Beach – så det er et must når du besøger Grækenlands nye in sted!

Star Beach Hersonissos Kreta

Når solen går ned så slår diskoteker og barer dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale! Den pulserende by på Østkreta tilbyder det hele – lækre strande, en charmerende strandpromenade og ikke mindst et fantastisk natteliv!

DUF Rejser havde før i tiden Hersonissos som destination, men ikke mere… (underligt nok!). Derfor kan vi anbefale at bestille din rejse via f.eks. SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser! Hotel Sun Club Olympia kan varmt anbefales – rummelige lejligheder med gåafstand til Star Beach. På hotellet bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk – vi lover i bliver ikke skuffede!

Læs mere om Hersonissos her.

Hersonissos på Kreta, Grækenland er kort fortalt det nye in sted, med en perfekt blanding af sol, sommer, god mad og et eksklusivt natteliv.

Hvis du er interesseret i at se hvad der har været de sidste par års fedeste party steder, så tjek vores top 3 lister over de fedeste ungdomsferie destinationer her:

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de mest actionpacked ungdomsferie destinationer i sommer sæsonen 2019! Vi ønsker dig og venner en actionpacked sommer!

Hvis knapper
Gem knapper