Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Top 3 ungdomsferie destinationer – Sommeren 2015

Med julen vel overstået tænkte vi her på Farsentours.dk at det var ved at være på sin plads med et kig frem imod ungdomsferie-sæsonen 2015. Og hvilken bedre måde at gøre dette på end en Top 3 over hvad vi her på Farsentours.dk spår til at blive de fedeste og vildeste party destinationer til sommer! Med vores mange års “erfaring” kan vi garantere at disse 3 ungdomsrejsemål bliver et hit i 2015! Here goes :-):

OPDATERET:

1) Lloret De Mar, Spanien
Til sommer 2015 kommer du ikke uden om Lloret de Mar på Costa Brava kysten i Spanien! Denne perle af en fest-by er så actionpacked at der imellem maj og august udelukkende er unge i byen (alle andre flygter! 🙂 ) Dette er også grunden til at indbyggertallet i sommermånederne eksploderer når unge, hovedsageligt fra Skandinavien, Belgien, Portugal, Tyskland, Italien, og Holland indvaderer denne party-perle!

Vi garanterer at sommersæsonen 2015 ikke bliver anderledes og dig og vennerne vil hver aften og nat kunne opleve Lloret’s store boulevard blive forvandlet til et inferno af fest og farver i og omkring de mere end 100 barer og diskoteker! Bedst af alt de fleste diskoteker og klubber i Lloret de Mar har åbent til sidste gæst går hjem! Læs mere om Lloret de Mar her.

Her på Farsentours.dk synes vi at nattelivet i Lloret de Mar er noget helt specielt, som skal opleves på egen krop! Og hvorfor ikke gøre det til sommer sammen med vennerne, hvad venter du på?

Pt. har Ung Rejs (Som pt. er det eneste rejsebureau i Danmark som sælger ungdomsrejser til Lloret de Mar) rigtig gode tilbud på ungdomssommerferier til Lloret! Læs mere om Ung Rejs’ ungdomsrejser på denne side.

2) Sunny Beach, Bulgarien
Sunny Beach i Bulgarien er selvfølgelig også at finde på Farsentours.dk’s top 3 over de fedeste festferie destinationer i 2015!

Der er 2 gode grunde til at Sunny Beach også i 2015 er garanti for en fed ungdomsferie, nemlig:

  1. Det pulserende natteliv – byen regnes for at være den største fest by i hele Bulgarien i sommerperioden, og der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer! Kernen i nattelivet i Sunny Beach er bargaden også nærmere kendt som ”Flower street”, her er der fest til den lyse morgen, hver dag!
  2. Priserne – en af grundende til at Sunny Beach er blevet så populær, er at Bulgarien stadig er meget billigere i forhold til andre europæiske ungdomsrejsemål som f.eks. Spanien og Grækenland. Dette vil også gøre sig gældende for sæsonen 2015!

Sunny Beach er altid 100% fest, farver og vildskab – døgnets 24 timer og kan varmt anbefales. Læs mere om Sunny Beach på denne side.

DUF (Dansk Ungdomsferie), Viby Travel og Uptours arrangerer alle ungdomsferier til Sunny Beach og har lige nu rigtig gode tilbud!

3) Magaluf Mallorca, Spanien
Magaluf er et nyere hit for unge på ferie og her på Farsentours.dk spår vi at sæsonen 2015 bliver den vildeste nogensinde!

Byen, der ofte bliver ofte kaldt “Ibiza light” pga. det vilde natteliv tiltrækker hver sommer unge fra hele Europa og her finder du nogle at de største diskoteker i Europa (bl.a. BCM der har plads til over 5000 mennesker!) med crazy fest lang ud på natten! Kombineret med de lækre sandstrande, grisefester, pubcrawls mv. er dig og vennerne garanteret en fed sommerferie 🙂

Pt. er der kun et rejsebureau i Danmark som sælger ungdomsrejser til Magaluf i sommersæsonen 2015 og det er Uptours. Du kan læse mere om Uptours’ ungdomsrejser på denne side.

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de mest actionpacked ungdomsferie destinationer i sommer sæsonen 2015! Vi ønsker dig og venner en forrygende sommer!

Hvis knapper
Gem knapper