Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Top 3 ungdomsferie destinationer – Sommeren 2021

OK, vi havde ikke lige set den der coronavirus komme! Derfor blev det ikke lige til de sædvanlige partymættede ungdomsrejser i sæsonen 2020 som vi ellers havde forventet 🙁 Men med vacciner på banen tror vi (og krydser fingrer for) at sommeren 2021 byder på en masse fede ungdomsferier til sydens sol og sommer!

Og så er spørgsmålet, hvor skal ungdomsrejsen gå hen i sommeren 2021?

Frygt ikke, vi har i de sidste utroligt mange år lavet en årlig top 3 over de fedeste ungdomsrejse destinationer og i år gør vi det samme!

Nedenstående 3 ungdomsrejsemål bliver HELT sikkert et hit i 2021; Og husk, hvis du booker tidligt er der gode rabatter at hente hos de fleste ungdomsrejsebureauer og både hos Uptours og DUF rejser tilbydes gratis tryghedsforsikring – enten kommer du afsted på ferie, ellers bliver rejsen refunderet!

Så hvad venter du på? Læs nedenstående top 3 og book din 2021 ungdomsferie i dag!

Farsentours.dk har selv besøgt alle destinationerne, så vi taler af erfaring når vi siger at dette bliver de mest actionpacked ungdomsferie destinationer i sommer sæsonen 2021!

Ungdomsrejser sommeren 2021
Ungdomsrejser sommeren 2021

1) Hersonissos – Kreta, Grækenland
Det skal ikke være nogen hemmelighed at vores top 3 for i år er stærkt inspireret af vores top 3 fra 2020. Dog har Hersonissos sneget sig op på en 1. plads! Og grunden? Hvis du har besøgt Farsentours.dk før, så ved du at vi længe har haft en forkærlighed for Hersonissos – destinationen har længe været en af Farsentours.dk’s favorit sommer-party steder.

I 2021 spår vi endnu engang at dette græske ferie paradis er den perfekte base for dig og vennernes sommer ungdomsrejse! Hvert år valfarter tusindvis af unge festglade unge nemlig til Kreta og især til Hersonissos. Når solen går ned så slår diskoteker og barer nemlig dørene op langs strandpromenaden og New York Beach Club og Palm Beach Club er to af Farsentours.dk’s favoritter som vi varmt kan anbefale!

Kort fortalt er Hersonissos på Kreta, Grækenland det nye in sted, med en perfekt blanding af fest og farver og eksklusivt natteliv.

Hersonissos har i de senere år udviklet sig til det nye in sted for unge i Grækenland og især Star Beach tiltrækker unge fra hele Europa! Her finder du nogle af de fedeste og vildeste fester du kan opstøve i Middelhavet og efter en god dag på stranden kan du her feste til den lyse morgen! Et MUST også i 2021!

Star Beach Hersonissos Kreta - Ungdomsrejser 2021
Star Beach Hersonissos Kreta – Ungdomsrejser 2021

Uforståeligt nok så er der ingen af ungdomsrejseselskaberne i Danmark som arrangerer rejser til Hersonissos. Men vi kan varmt anbefale at bestille din rejse via SunWeb.dk som er super billige og som vi har gode erfaringer med at bruge når vi arrangerer “gør-det-selv” ungdomsrejser!

F.eks. kan vi anbefale Hotel Sun Club Olympia – rummelige lejligheder med gåafstand til Star Beach. På hotellet bor masser af andre unge og du kan finde nogle super skarpe priser via Sunweb.dk (ned til 1.500 kr. for en uge!) – vi lover i bliver ikke skuffede!

Læs mere om Hersonissos her.

VIGTIGT: Et rejsemål der har ligget højt på vores lister de sidste mange år er Magaluf. Dog har et nyt forbud desværre gjort at der bliver lagt låg på festlighederne også i sommeren 2021. Og derfor er denne destination ikke mere at finde på vores top 3. Læs mere her.

2) Sunny Beach, Bulgarien
Sunny Beach i Bulgarien har været på Farsentours.dk’s top 3 over fede festferie destinationer i laaang tid! I 2021 spår vi at denne fede partydestination forbliver i toppen af Sydens partydestinationer!

Sunny Beach byder på et hav af fede natklubber, diskoteker og barer hele vejen langs strandpromenaden og her kan du opleve alt fra “fireshows” og strip til bungee jumps blandet med live musik og kendte DJ’s. Kernen i nattelivet i Sunny Beach er dog bargaden også nærmere kendt som ”Flower street” eller på dansk Blomstergaden, her er der altid gang i den!

Der er EN grund til at Sunny Beach er blevet sådan et stort hit blandt unge, som rejser dertil for at feste, drikke og have det sjovt – nemlig nattelivet!

Sunny Beach blev egentlig berømt for sine fantastiske strande og altid gode vejr. MEN efter vores mening så er det det pulserende natteliv der gør at destinationen igen er at finde på vores top 3 – byen regnes for at være den største fest by i hele Bulgarien i sommerperioden, da unge fra hele Europa valfarter til byen for at give den gas til den lyse morgen!

OG vigtigst af alt, selv efter så mange år som partydestination, så er priserne på at gå i byen i 2021 stadig virkelig lave! På nogle barer er det muligt at købe 1 drink og få 2 gratis – andre steder har Farsentours.dk købt en 1/2 liter fadøl og et tequillashot til kun 3 leva (ca. 10 kr.)! Så der er masser af gode grunde til at Sunny Beach er destinationen for din næste ungdomsferie.

Sunny Beach ungdomsrejsedestination sommeren 2021 - Den Glade Viking
Sunny Beach ungdomsrejsedestination sommeren 2021 – Den Glade Viking

I 2021-sæsonen arrangerer og sælger Uptours og DUF Rejser som det eneste ungdomsrejseselskab i Danmark, ungdomsrejser til Sunny Beach. Hvis du er “gør-det-selv” typen og potentielt vil spare lidt penge, er SunWeb.dk et godt bud.

Læs mere om Sunny Beach her.

3) Ayia Napa, Cypern
I 2018 skete det vi her hos Farsentours.dk havde ventet længe på – Ayia Napa kom nemlig officielt på programmet hos ungdomrejseselskabet Uptours!

Både 2019 og til dels 2020 var endnu et par vilde party år på Cypern og igen i 2021 spår vi at festerne kommer til at være helt crazy og derfor er Ayia Napa at finde som nr. 3 på listen i år! (dog ved vi ikke, hvad Uptours har tænkt sig i 2021 sæsonen pt. kan man ikke finde nogen rejsetilbud på deres side, men se herunder for et alternativt rejsebureau vi kan anbefale)

Nattelivet er fantastisk og her er altid fest til den lyse morgen og samtidig er Ayia Napa uden tvivl en af de smukkeste byer i Middelhavet! Svenskerne har i mange år foretrukket Ayia Napa som ungdosmrejse destination og Farsentours.dk har været der flere gange, så vi kan garantere du/I ikke bliver skuffet!

Ayia Napa - ungdomsrejser sommeren 2021
Ayia Napa – ungdomsrejser sommeren 2021

Sandstrandene i Ayia Napa er blandt Cyperns bedste. Gyldne, lavvandede strande fylder bugtene på begge sider af havnen og du kan gå hele vejen langs havet på en strandpromenade med masser af restauranter og barer. Nikki Beach er dog et must når man besøger Ayia Napa, den mest berømte og måske den smukkeste strand med krystalklart vand! Så der er rig mulighed for at pleje tømmermændene i vandkanten!

MEN vigtigst af alt, hvis det er nattelivet og udvalget af diskoteker du sætter i højsæde på din ferie, så er Ayia Napa stedet! Gaderne ved det gamle venetianske kloster er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen og Ayia Napa er et fantastisk party mekka for unge, især for Skandinavere!

Kombineret med de lange lækre sandstrande og det helt fantastiske vejr er dig og vennerne garanteret en fed fest-ferie i Ayia Napa!

Hvis det er Ayia Napa i skal til i sommeren 2021, så tjek Sunweb.dk, de har faste afgange til Cyperns partymekka.

Læs meget mere om Ayia Napa på denne side.

Og så slutter vi lige med lidt til at komme i stemning – det er jo et nyt år! 🙂

Hvis du er interesseret i at se hvad der har været de sidste par års fedeste party steder, så tjek vores top 3 lister over de fedeste ungdomsferie destinationer her:

Ungdomsrejser sommeren 2021
Ungdomsrejser sommeren 2021
Hvis knapper
Gem knapper