Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Sommer ungdomsrejser 2020: I coronavirusens tegn

Ok, så kom der lidt mere styr på den coronavirus og som vi tidligere har skrevet om sender ungdomsrejseselskaberne stadig folk sydpå!

Man skal selvfølgelig stadig bruge sin sunde fornuft, bruge rigeligt med håndsprit og holde afstand (så vidt som muligt 🙂 ), men derudover er der stadig mega gang i den på sydens partydestinationer med vilde udendørs strandfester osv. og den danske sommer er jo også so and so for at sige det mildt…!

Bedste feriesteder for unge
Bedste feriesteder for unge

Men en af de gode ting ved coronavirussen er at der er MANGE penge at spare på rejser til sydens sommer og sol netop nu!

F.eks. har DUF Rejser billige ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf, Alanya og Golden Sands og skandinaviens største arrangør af ungdomsrejser Uptours har billige rejser til Magaluf og Sunny Beach! Og ellers er der altid Sunweb.dk og de har super billige rejser til ALLE sydens rejsemål inklusive Hersonissons som også er at finde på vores liste over de fedeste destinationer i sommeren 2020, coronavirus eller ej!

Alle rejser med garanti for sol, sommer og masser af fest og farver!

Hvis du stadig er i tvivl om dig og vennerne skal tage afsted, så er her en lille opdatering fra et par friske fyre i Sunny Beach:

Unge tager til Sunny Beach for at feste uden restriktioner

"Der er ikke de samme restriktioner hernede, og vi kan feste hele natten, hvis vi har lyst."

Posted by TV 2 ECHO on Thursday, July 9, 2020

Sidst men ikke mindst så er August en super måned at tage afsted i, som vi har skrevet om tidligere!

Så hvad venter du på – book i dag og fyr den af med vennerne! 🙂

Ungdomsrejser 2020 - beach party
Ungdomsrejser 2020 – beach party
Hvis knapper
Gem knapper