Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Billige ungdomsrejser i august – op til 50 % rabat!

“Vi tager altid afsted til syden i august, priserne er lavere, festerne federe og vejret bedre!” – Finn og hans 3 bedste venner

Rejser du på ungdomsferie i august, har du gode muligheder for at spare mange penge! Mange ungdomsrejseselskaber tilbyder billige rejser i august til fede ungdomsrejsehoteller og lejligheder i f.eks. Tyrkiet og Grækenland. Også hos f.eks. Sunweb kan du sikre dig den bedste pris på din ungdomsrejse i august – ved at bestille nu, hvor udvalgt er størst og priserne er bedst!

Her hos Farsentours.dk har vi fundet et par super gode tilbud til 2 af de vores yndlings ungdomsrejsemål i syden (Tjek andre gode augusttilbud til syden her!):

Hersonissos, Kreta – 1.999 kr.
På Kreta findes nogle af de bedste og største fester du kan opstøve i syden og Hersonissos er ingen undtagelse. Der er højt tempo hele sommeren og nogle af de fedeste fester finder du på Star Beach, hvor du efter en god dag på stranden kan feste til den lyse morgen!

Lejligheder Sun Club Olympia er et populært lejlighedskompleks beliggende 1,8 km fra centrum og i gåafstand fra den berømte Star Beach! Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop, og her er en smuk udsigt over byen og havet. Her bor du i enkelt indrettede lejligheder, som alle har balkon. Bedst af alt Sun Club Olympia har en fed laid-back atmosfære og er super populært blandt unge i hele sæsonen. Poolområdet indbyder til afslapning i solen med en kølig cocktail. Hvis du trænger til lidt skygge, har du mulighed for at dyste mod dine medrejsende i både dart, billard og bordfodbold.

Bedst af alt, i august kan du komme afsted i en hel uge for kun 1.999 kr. – læs mere om Sun Club Olympia og book her!

Billige ungdomsrejser i august - Sun Club Olympia, Hersonissos (Kreta)
Billige ungdomsrejser i august – Sun Club Olympia, Hersonissos (Kreta)

Alanya, Tyrkiet – 1.399 kr.
Alanya er Tyrkiets party by nr. 1 og her finder I de fedeste natklubber og populære diskoteker! Et af Farsentours.dk´s favorit feriemål!

På Lejlighedshotellet Mitos bor du lidt uden for Alanyas centrum men har kun 100 m til en lækker strand og i området omkring Mitos finder du et godt udvalg af butikker, barer og restauranter. Du kan selv vælge, om du vil bo i hotelværelse eller i ferielejlighed. Alanyas centrum nås let på scooter eller med dolmus.

Det mest crazy er at du kan komme afsted i august for kun 1.399 kr. – bestil hos Sunweb i dag!

50% rabat på ungdomsrejser i august - Diskotek Alanya Tyrkiet
50% rabat på ungdomsrejser i august – Diskotek Alanya Tyrkiet
Hvis knapper
Gem knapper