Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Rejser for unge under 18 år

Rejser for unge er den fedeste og sjoveste ferieform der findes og alle de store danske ungdomsrejseselskaber tilbyder også rejser til unge under 18 år! Rejser for unge byder på masser af sjove og skøre aktiviteter og du kan feste til den lyse morgen, mens guiderne viser dig de hotteste steder i byen!

Hvis du er til sommer og sol rejser for unge på f.eks. på Kreta eller i Sunny Beach, kan du om dagen sole dig på stranden, og få en flot kulør samt dyrke en masse former for strand- og vandsport. Der er selvfølgelig også de mere kulturelle seværdigheder meeeen når de obligatoriske billeder er taget, kan du slå dig løs i nattelivet, hvor der ikke er sparet på paraplyer i dine drinks!

Rejser for unge under 18 - Poolparty
Rejser for unge under 18 – Poolparty

Hvis du/I er mere til sne og ski rejser for unge, så kan du give den gas på pisterne om dagen i f.eks. Bad Gastein og om eftermiddag/aftenen kan du feste igennem til after ski sammen med alle de andre aktive ungdomsrejsende!

Rejser for unge under 18 - sne & ski
Rejser for unge under 18 – sne & ski

Beskyttelse af unge under 18 år
Mange rejseselskaber tager det at arrangere rejser for unge under 18 år MEGET seriøst. Både rejser, fester og arrangementer planlægges på en sådan måde, at unge under 18 år beskyttes.

F.eks. er det et krav hos Ung Rejs at alle deres All Inclusive hoteller kan håndtere en effektiv adskillelse vha. et armbåndssystem, så der ikke udskænkes alkohol til personer under 18 år. For alle bookinger er det endvidere et krav, at der som minimum er mindst en person på hvert rejsebevis, der er fyldt 18 år. Alternativt skal rejsen bestilles i en forælders navn eller forælderen skal udfylde særlig samtykkeerklæring!

Hos Uptours tilbyder de også ferier til unge under 18, men de har dog en minimumsgrænse på 16 år. Det betyder, at er du fyldt 16 år på afrejsedagen så er du mere end velkommen til at rejse med Uptours. Samtlige forældre til den rejsende under 18 år skal dog godkende dette ved at udfylde en såkaldt “U18-Formular” som findes kan findes på Uptours hjemmeside.

Derudover har alle af de store selskaber 24 timers nødtelefon og uddannede og trænede guider på alle destinationer der tager sig godt af de unge hele døgnet.

Der findes i dag et utal af forskellige variationer af rejser for unge blandt rejseselskaberne og du kan med god grund planlægge at rejse sammen med alle dine venner, idet mange selskaber tilbyder grupperabat. I sparer derfor jeres surt optjente penge på selve rejsen og kan spendere løs på andre ting når destinationen er nået. Herunder er nogle af Farsentours yndlingsrejsebureauer for unge:

Ung Rejs
Viby Travel
Uptours
DUF Rejser

Hvis knapper
Gem knapper