Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Kos – Grækenland

Kos i Grækenland var et af de første rejsemål i Farsentours programmet. I samarbejde med Ung rejs blev den første rejse arrangeret i sommeren 2000. Øen Kos byder på billig sprut, massere af diskoteker, friske piger og en smuk natur.

Hvert år valfarter tusindvis af unge til øen Kos for at feste og have det sjovt – i højsæsonen bliver øen forvandlet til et sandt party mekka! Det tager kun to en halv time i fly at komme til Kos og den store Bar Street ligger meget centralt med omkring 20-25 barer og diskoteker, hvor der altid er rig mulighed for at få gratis shots!

Kos - Grækenland fedt boat party
Kos – Grækenland fedt boat party

Kos’ natteliv
I 1990’erne drog masser af unge fra hele Europa til Kos for at drikke billige drinks og feste hele natten. Selvom øen i dag ikke er at finde på de “traditionelle” ungdomsrejsebureauers lister, er der stadig gang i den!

I aftentimerne kan du hygge på masser af barer f.eks. Hamam Bar, som ligger lige i udkanten af festens centrum og byder på lækre drinks og en hyggelig pre-feststemning. Men det er i Bar Street at den virkelige fest sker! Gaden er halvfyldt med letpåklædte mennesker der som natten skrider frem flytter festen ud på gaden! Bedst af alt du vil næsten på hver bar opleve græske gæstfrihed der byder på gratis shots og special price for you! 🙂 Kyttaro Club er et af Farsentours.dk´s yndlingsklubber.

Kyttaro Club i bar street - Kos
Kyttaro Club i Bar Street – Kos

“Kos kan varmt anbefales, øen har mindre night clubs og en intim stemning men til gengæld også en gade der minder lidt om Jomfru Ane Gade, så der er også super godt gang i den!” Niels

Kos er stadig en by, hvor man forstår at sætte gang i festen. Men den er også meget andet.

Strand og andre seværdigheder på Kos
I dag kan du stadig feste godt og grundigt igennem på Kos, men der er også meget andet at give sig til. Øens mange strande inviterer til forskellige former for vandsport som kitesurfing, vindsurfing og vandcykler.

Selvom tempoet på øen er højest om natten er det stadig højt i dagtimerne i Kos By. Gaderne myldrer med mennesker, og lokale blander sig med turister. Selv om rygtet siger, at byen skulle have et vildt natteliv, er der ikke nogen spor efter nattens vilde festivitas, der bliver ryddet pænt op. I byens gader lyder der norske, tyske, franske og svenske gloser og de mange udenlandske sprog vidner om, at Kos stadig er en populær turistdestination.

Kos - Lækker lang sandstrand
Kos – Lækker lang sandstrand

Stranden ligger omkring 800 meter væk fra centrum og er virkelig god. Der er gratis solsenge over det hele og flere beach volley baner. Piger er der også nok af! Hele stranden henvender sig faktisk til unge skandinavier, der er især mange svenskere og nordmænd 😉

Mange hoteller har udsigt udover havnen og dermed også over til Tyrkiet. Omkring havnen er der mange indkøbsmuligheder og de har åbent 24/7 i ferien, så der er altid mulighed for at købe sprut og andre ting ind, hvilket er super lækkert!

Vejret på Kos er også super, konstant 35 grader i skyggen og selv om solen går ned er luften altid behagelig lun.

Fakta om Kos
Sæson: Sommer (Maj til August – skolernes sommerferie)
Valuta: Euro (€)
Sprog: Græsk (men du klarer dig fint på engelsk og der er massere af gadesælgere der kan danske udtryk og fraser! )
Strøm: 220 volt (samme som Danmark så du behøver ikke adapter)
Hav: Middelhavet

Ungdomsrejsebureauer der rejser til Kos
Pt. er der desværre ingen ungdomsrejsebureauer der arrangerer ferier til Kos. Ung Rejs plejede at gøre det, men nu vil vi anbefale at du bruger SunWeb.dk, dem har vi gode erfaringer med og de er super billige og har nogle lækre lejlighedshoteller i centrum!

Hvis knapper
Gem knapper