Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser 2018 – Nye destinationer!

Dette års sommer-ungdomrejse-sæson nærmer sig stille og roligt og med det er der også et par nye destinationer på programmet!

Vi har tidligere skrevet om vores top 3 ferierejsemål for sommeren 2018 her (Book tidligt og få store rabatter!). Men nu er der altså også et par andre lidt vildere (og dyrere) bud på, hvor jeres ungdomsrejse kan gå hen. Ung Rejs har nemlig til denne sæson lanceret Thailand og Bali som to nye ungdomsrejsedestinationer! Så hvis du har besøgt alle de fede feriemål i Middelhavet er Østen måske noget for dig og vennerne?

Nye ungdomsrejse destinationer - Thailand og Bali
Nye ungdomsrejse destinationer – Thailand og Bali

Begge nye destinationer byder på fuldstændig vanvittig natur og det skønneste klima og Ung Rejs lover høj kvalitet og service på deres rejser med det meste inklusive i prisen dvs. fly, hotel og transfer. Derudover vil der både i Thailand og på Bali være ekstra udflugter, som dig og vennerne kan deltage i f.eks. Full Moon Party på Koh Phangan eller en vild bytur i Kuta på Bali (læs mere herunder).

Priserne på turen er lidt noget andet end det du finder på de mere traditionelle destinationer rundt om Middelhavet og du skal afsted i 2 uger da det jo er en lang flyvetur. Men da Ung Rejs har sendt mere end 13,000 glade unge på ferie siden 2010 er vi sikre på at disse nye destinationer også bliver et hit!

Læs mere om Ung Rejs her!.

Full Moon Party
Koh Phangan ligger ved siden af Koh Samui i den sydvestlige del af Thailand. Øen er nok mest kendt for sine full moon parties, der finder sted natten før eller efter hver fuldmåne. Med en “bucket” i hånden kan du danse på stranden til den lyse morgen. Nyd efterfølgende de smukke strande eller øens mange aktiviteter.

Helt tilbage i 1985, blev det første Full moon party afholdt. Festen blev hurtigt populært blandt unge rejsende og denne spektakulære fest tiltrækker i dag mellem 20.000-30.000 festglade rejsende hvert år. Da festen bliver holdt på stranden, er vi altid sikre på, at de aldrig bliver ”udsolgt”. Så det er bare med at spring på vognen og lade sig forføre, af det der nu er Øens kendetegn. Den gode fest!

Barerne på stranden Haad Rin holder åben til solen står op og spiller musik som R&B, drum and bass, house, dance og reggae.

Kuta, Bali
Kridt danseskoene, pak badetøjet og spring ud i bølgerne – Kuta er stedet, hvor den moderne turisme i Bali begyndte. Det er velkendt for lange sandstrande og store bølger til surfing (begyndere og mellemliggende), men specielt også dets vilde natteliv og høje koncentration af barer, natklubber og hoteller.

Kuta Beach er et mekka af events herunder festivaler, surf-konkurrencer og koncerter fra lokale bands. Hundredvis af mennesker flokker til stranden, som er berømt for sine fantastisk smukke solnedgange og solnedgangsdrinks, og om natten er Jalan Pantai Kuta’s barer og restauranter fyldt med festglade mennesker fra hele verden. Det er særligt det yngre, mere vilde publikum, som Kuta tiltrækker med deres megaklubber, ultra-billige drikkevarer og et musikalsk fokus på reggae, top 40, R&B og mainstream dansemusik. Så er du klar på fest og farver, er klubberne Bounty og Skygarden i hvert fald et besøg værd. Det er steder, der har givet fantastiske festminder til mange, som har oplevet Kuta efter midnat.

Ungdomsrejser sommeren 2018 - Nye destinationer
Ungdomsrejser sommeren 2018 – Nye destinationer
Hvis knapper
Gem knapper