Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Sommer i Sunny Beach

Sommer i Sunny Beach er mere end blot navnet på et reality TV-program (læs mere om programmet længere nede på siden)! Det er nemlig overskriften på din fedeste sommer-ungdomsferie nogensinde sammen med vennerne!

Sunny Beach er et af Farsentours.dk’s yndlings sommer-rejsemål – vi elsker det pulserende natteliv, den lækre strand og ikke mindst de billige drinks!

Der findes et hav af fede natklubber, diskoteker og barer hele vejen langs strandpromenaden og her kan du opleve alt fra “fireshows” og strip til bungee jumps og masser af kendte DJ’s. Kernen i nattelivet om sommeren i Sunny Beach er bargaden også nærmere kendt som ”Flower street” og her er altid gang i den, hele sommeren!

Det danskejede diskotek Den Glade Viking skal også besøges, vi siger det er et must visit! (og også det diskotek som programmet “Sommer i Sunny Beach” fokuserer på!)

Sommer i Sunny Beach
Sommer i Sunny Beach

Sommer-ungdomsferie i Sunny Beach er blevet et SÅ stort hit blandt danske unge, der rejser dertil for at feste, drikke og have det sjovt, at rejseselskaber som DUF og Ungrejs ikke kan følge med! Det er også derfor at Sunny Beach er at finde på Farsentours.dk´s Top 3 over de fedeste sommer ungdomsrejsedestinationer– læs mere på dette link og læs mere om Sunny Beach her.

Sommer i Sunny Beach - Den glade Viking
Sommer i Sunny Beach – Den glade Viking

Om TV-programmet ”Sommer i Sunny Beach”
Sommer i Sunny Beach var et reality-program på TV 3. Programmet blev sendt første gang i 2010-12 og følger en række gæster, bartendere og guider, der bruger sommerferien på at arbejde og feste i feriebyen Sunny Beach i Bulgarien.

Programmet følger bl.a. de ansatte og gæsterne på det dansk-ejede diskotek Den Glade Viking og følge af flere omgange en gruppe af unge danskere, der tager til Bulgarien for at deltage i et bartenderkursus. Sommer i Sunny Beach har medvirket til at gøre flere af programmets deltagere semi-kendte i Danmark, herunder Mark ‘Flotte Fyr’ Hansen og Maria Hylleberg.

Programmet havde tre sæsoner, der blev optaget i sommerferierne 2010, 2011 og 2012. Programmet har flere gange været genudsendt på TV 3.

Se programmet her.

Hvis knapper
Gem knapper