Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Billige 2019 ungdomsrejser på Black Friday!

Det er blevet koldt og surt i Danmark, men måske tanken om en billig ungdomsrejse til syden i sommeren 2019 kan hjælpe lidt på humøret!?

Årets støreste shoppingsæson har også ramt Danmark med shopping dage som 11.11, Black Friday og Cyber Monday.

Og netop Black Friday er værd at holde øje med i år! Igennem de seneste år har danskerne nemlig taget Black Friday til sig – ikke mindst, når det gælder Black Friday rejser og mange rejseselskaber går helt amok og tilbyder STORE rabatter så dig og vennerne kan komme MEGET billig afsted til Syden!

Black Friday har sine rødder i USA, hvor dagen gennem mange år har været årets største shoppingdag med gode tilbud og mange penge at spare. I år er Black Friday d. 23. november.

Det gælder også i år, hvor Sunweb.dk har et kæmpe udvalg af Black Friday solrejser (og faktisk også Black Friday skiferier), hvor de giver ekstra 500 kr. i rabat pr. booking for bookinger foretaget Black Friday + hele weekenden. Rabatten gælder ferie med afrejse i perioden d. 22. april til og med d. 16. juni 2019 men du skal være hurtig, hvis du vil have del i de gode tilbud! Brug koden: ekstrarabat når du bestiller, for at få 500 kr. rabat. Kort sagt: Black Friday = Billige rejser!

Så skynd dig forbi Sunweb.dk/black-friday og se om du ikke kan finde en super billig rejse, som kan “varme” lidt her i den vintermørke tid.

Billige 2019 ungdomsrejser på Black Friday!
Billige 2019 ungdomsrejser på Black Friday!

Om Sunweb
Sunweb blev grundlagt i 2001 og er en del af Sundio Group International GmbH, som ejer flere brands, hvor af Sunweb er det største. Sundio Group er en af de største rejsearrangører i Europa og tilbyder rejser til over 350 destinationer. Sunweb sælger udelukkende på nettet – dette gør deres priser til de mest konkurrencedygtige på markedet. Endvidere er Sunweb medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening og vi kan her på Farsentours.dk varmt anbefale dem.

Hvis knapper
Gem knapper