Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdomsrejser: Hotte alternative feriedestinationer for unge mellem 18-30

Der er generelt et stort udvalg af rejser til unge, men når det kommer til destinationerne som de forskellige ungdomsrejse-selskaber tilbyder (Uptours, DUF Rejser osv.), så er det småt med opfindsomheden… Der er Magaluf, Sunny Beach og Alanya på programmet – i sig selv fede ungdomsrejse-destinationer, men hvilke alternative hotte feriedestinationer findes der, hvis du vil på en fed party/drukferie med vennerne til syden?

Calella, Rhodos og Malgrat De Mar er med danske øjne 3 oversete ungdomsrejse destinationer. Alle 3 ungdomsrejsemål byder på et vildt natteliv, gode hoteller og lækre sandstrande. Hvis du er træt af Sunny Beach, Magaluf og Alanya, så garanterer vi at disse 3 rejsemål ikke vil skuffe. Der er fest til den lyse morgen, hver dag!

Ungdomsrejser- Hotte alternative feriedestinationer for unge mellem 18-30
Ungdomsrejser- Hotte alternative feriedestinationer for unge mellem 18-30

Hvilke destinationer egner sig til rejser for unge under 18 år (16 år+) og hvor tager andre unge fra Europa hen for at feste om sommeren? Vi har før skrevet og varmt anbefalet de alternative ungdomsrejsedestinationer Aiya Napa (Cypern), Hersonissos (Kreta) og Kos. Men vi er faldet over et par “nye” alternativer, som vi tænkte vi ville dele med vores trofaste læsere:

🌤 Malgrat de Mar og Santa Susanna, Spanien
Malgrat de Mar og Santa Susanna er to nabobyer på Costa Brava kysten, ​​der tilbyder den perfekte blanding af afslappet badeferie og mindeværdige festaftener. Ud over en smuk sandstrand finder du også mange indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af diskoteker og barer, hvor du kan nyde lækre cocktails og fyre den af! Selvom klubberne er mindre, er de meget mere stilfulde. nogle af de fede barer og klubber vi kan anbefale er Havana Street Disco Pub, Discoteca Tropicana og Disco ’44. Derudover ligger Calella kun 5,5 km væk. (se mere herunder). Især tyske og schweiziske unge rejser til disse to hotte feriedestinationer om sommeren og byen egner sig især godt til det lidt yngre publikum (16 år og opefter)

Hos Farsentours er vi f.eks. faldet over Hotel H-TOP Summer Sun der har en rigtig god beliggenhed tæt ved den dejlige sandstrand i Santa Susanna. Fra hotellet har du desuden kun en kort gåtur til centrum af både Santa Susanna og Malgrat de Mar. Vil du opleve mere af Costa Brava eller f.eks. tage en dagstur til Barcelona, kan du let tage toget, som holder tæt ved hotellet. Vælger du at blive på hotellet, kommer du bestemt ikke til at kede dig. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool og poolbar. Hotel H-TOP Summer Sun anbefales til især unge, som gerne vil bo tæt ved stranden og nattelivet og hotellet er yderst populært blandt unge i juli-august! Priser fra 2.389 kr. for en uge. Læs mere her.

🌤 Rhodos, Grækenland
Jo senere på natten, jo mere vilde og sprudlende er festerne – dette motto gælder især for den græske ø Rhodos. Der er ikke mange andre græske øer har et så forskelligartet udvalg, når det kommer til diskoteker, klubber og barer som Rhodos. Paradiso Nightclub og den svenske Grabberne Grus er to af Farsentours.dks favoritter! Enhver, der kommer til Rhodos og har det ikke sjovt, kan kun skyde skylden på sig selv! Foruden klubber, barer og pubber kan du finde der førsteklasses restauranter og lækre strande.

Hos Sunweb.dk har vi f.eks. fundet lejlighedshotellet Panorama som er et populært lejlighedskompleks beliggende i udkanten af Rhodos by. Indkvarteringen sker i 50 lyse lejligheder med plads til op til 4 personer, alle indrettet med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Lejligheder Panorama har et lille, populært poolområde med swimmingpool og en lille solterrasse, hvor du kan nyde solen. Her er også en udendørs, overdækket restaurant. Sunweb.dk anbefaler især “Lejligheder Panorama” til unge, der gerne vil hygge sig på hotellet og udforske det livlige natteliv i Rhodos by under ferien. Priser fra omkring 2.200 kr. for en uges sommer, sol og fest! Læs mere her.

🌤 Calella, Spanien
Calella ligger 50 km fra Barcelona og er den perfekte feriedestination for dig, der vil kombinere afslappende dage på stranden med festlige aftener i byen. Calella består af en ny og en gammel bydel og strækker sig langs en 2 kilometer lang sandstrand.

Ferie i Calella betyder mange dejlige timer på den vidunderlige sandstrand. Når solen går ned vækkes byens natteliv til live. I Calella finder du et væld af barer, diskoteker og natklubber, især Discoteca Menfis og klubben Oxygen er to steder vi kan anbefale. Størstedelen af byens natteliv findes i den nye bydel, men også i den gamle del af byen findes flere hyggelige barer. Unge fra hele Europa valfarter hvert år til Calella for at feste – det er et partymekka uden lige!

I Calella fandt vi endnu et Hotel i H-TOP kæden, nemlig H-TOP Amaika. Hotellet ligger en kort gåtur fra den vidunderlige sandstrand og den fede partystemning i Calella. Her kan du bruge feriedagene på at slappe af og nyde solen på stranden, mens nattetimerne kan bruges på at udforske byens livlige natteliv. Hotellet har et fedt poolområde, som har både swimmingpool, poolbar og solterrasse. Som gæst på Hotel H-TOP Amaika har du lov til at benytte faciliteterne på H-TOPs øvrige hoteller på Costa Brava, og du kan desuden gøre gratis brug af den shuttleservice, som kører mellem hotellerne. Hotel H-TOP Amaika anbefales til unge, der vil have alt lige uden for døren! Klik her for mere info, priserne starter fra 2.899 kr. for en uge.

Ungdomsrejser - Stranden i Calella
Ungdomsrejser – Stranden i Calella

Tjek flere sommer ungdomsrejsedestinationer ud på denne side.

Hvis knapper
Gem knapper