Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Top ski-ungdomsrejse-destinationer – Sæson 2015/2016

Ungdomsskirejsesæsonen 2015/2016 står for døren og især uge 7 er et must for unge der er vil på en sjov og actionpacked skiferie med andre unge!

Derfor har vi her på Farsentours.dk lavet denne artikel over de fedeste ski-ungdomsrejsedestinationer for sæsonen 2015/2016.

Men før du/i vælger, hvor jeres næste skitur går hen, er der fire ting du bør overveje, nemlig:

  • Om det er et skisportssted der byder ungdomsrejsende velkommen – er der fed afterski? Og er skisportsstedet overordnet “gearet” til unge mennesker?
  • Skiområdets størrelse – er der nok pister og offpiste muligheder – samt lige så vigtigt, er der muligheder for fest? (Og er det nemt at kommer dertil?)
  • Om du vil bo i lejlighed eller hytte – er der nok muligheder for indkvartering?
  • Vigtigst af alt, hvad koster det og hvilket prisleje skal du regne med? (F.eks. er prislejet i Saalbach generelt lavere og du får derfor mere for pengene!)
After ski - 2016 Østrig
After ski – 2016 Østrig

Så med ovenstående in mente er her vores bud på de fedeste ungdomsrejse-ski-sports-destinationer:

Nr. 1 er Bad Gastein, nr. 2 er Saalbach og nr. 3 er St. Anton. Alle 3 destinationer ligger i Østrig og har generelt lavere prisniveau end f.eks. Frankrig og du finder flere danske rejsearrangører der kan hjælpe med at arrangere rejser hertil.

Ift. bylivet så er alle 3 byer er stærke på den front, Saalbach har Hinterhag Alm som tidligere er kåret til Europas bedste afterskiing. St. Anton har Moserwirt og Crazy Kangaroo, som med henholdsvis klassisk østrigsk afterskimusik og moderne festmusik er svaret på en god fest fra deres side.

Skiområderne – her vinder St. Anton på kæmpe off-piste område, men er også et sværere område generelt end Saalbach og St. Anton, og er der begyndere med, så er Saalbach eller Bad Gastein nok mere velegnet.

Hvis knapper
Gem knapper