Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ungdoms-afbudsrejser til under 1.000 kr.!

Sommeren er kommet tidligt til Danmark i år og det betyder at rejserne til Middelhavets party destinationer er kommet på udsalg! Det er MEGET billigt. Det er derfor nu dig og vennerne skal slå til, hvis i vil give den gas i f.eks. Alanya, Hersonissos eller Magaluf!

Hvadenten du tager med Uptours, Ungrejs, DUF eller vælger en af alternativerne som f.eks. Sunweb så er der masser af penge at spare lige nu. Hos Sunweb.dk kører de f.eks. kampagne pt. med tilbud helt ned til 1.199 kr.!

Farsentours.dk har derfor kigget lidt nærmere på hvilke fest destinationer du kan komme til for, hvad det svarer til at købe 2 flasker sprut i byen! Og igennem vores research er det faktisk lykkedes for os at finde et par tilbud billigere end de reklamerede 1.199 kr. – tro det eller lad være, men du kan faktisk komme afsted til under 1.000 kr.! Det svarer til mere end 66% rabat og det er vel at mærke stadig på 3 stjernede hoteller med god beliggenhed! Se tilbudene på denne side og læs mere herunder 🙂

Ungdoms-afbudsrejser
Ungdoms-afbudsrejser

⛅ – SUN CLUB OLYMPIA, HERSONISSOS GRÆKENLAND
Lejligheder Sun Club Olympia er et populært lejlighedskompleks beliggende 1,8 km fra centrum af den livlige ferieby Hersonissos. Lejlighederne ligger desuden i gåafstand fra den berømte Star Beach. Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop, og her er en smuk udsigt over byen og havet.

Sun Club Olympia har en skøn, afslappet atmosfære og er særligt populært blandt unge i højsæsonen. Poolområdet indbyder til afslapning i solen med en kølig cocktail. Hvis du trænger til lidt skygge, har du mulighed for at dyste mod dine medrejsende i både dart, billard og bordfodbold. Sun Club Olympia anbefales til unge, som ønsker at bo i hyggelige lejligheder og med let adgang til det pulserende liv i Hersonissos.

Priser fra 1.089 kr. for en uge. Sun Club Olympia tilbyder faktisk noget meget fedt, nemlig ture på blot 3, 4, 5 eller 6 nætter, hvis man bare lige vil ned og give den gas i kortere tid! Disse ture koster under 1.000 kr.!

Ungdomsafbudsrejser - Hersonissos
Ungdomsafbudsrejser – Hersonissos

⛅ – KLEOPATRA SOUTH STAR, ALANYA TYRKIET
Kleopatra South Star er et populært lejlighedskompleks med kun 40 lejligheder, der ligger tæt ved den lækre Kleopatra strand i Alanya. Desuden ligger hotellet i gåafstand fra centrum, så dette er en perfekt base for unge der gerne vil have kort til partybyens mange barer og diskoteker.

Til hotellet hører et hyggeligt poolområde og en god restaurant. Kleopatra South Star er et rigtig fornuftigt hotel til prisen med en beliggenhed man ikke kan slå!

Priser fra 1.154 kr. for en uge (og bemærk her kan du også komme afsted f.eks. 5 eller 6 nætter, eller tage et par ekstra så du er afsted i f.eks. 10 nætter – den perfekte længde på en ungdomsrejse, hvis du spørger os!)

Ungdomsafbudrejser - Alanya
Ungdomsafbudrejser – Alanya

Hvis knapper
Gem knapper