Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Uptours: Direkte ungdomsrejse-fly til Bulgarien fra Odense

Bor du på Fyn og planlægger du en ungdomsrejse til enten Sunny Beach eller Golden Sands til sommer, så er der godt nyt til dig!

Denne sommer startede Uptours nemlig deres samarbejde med Malmø Aviation som i hele sommerferien fragtede festglade unge til ungdomsferiedestinationerne Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien, med stor succes. Uptours’ beslutning om at chartre Malmø Aviation-fly ud af Odense kommer som et led i større langsigtet strategi og derfor forventer vi her på Farsentours.dk at Uptours gentager successen i 2015 sæsonen, potentielt med endnu flere afgange.

Direkte ungdomsrejse-fly til Sunny Beach fra Odense lufthavn
Direkte ungdomsrejse-fly til Sunny Beach fra Odense lufthavn

Ungdomsrejser er et meget konkurrencepræget segment og det er derfor afgørende at skille sig ud. Derudover f at have produceret ungdomsrejser i Danmark i over 10 år har ungdomsrejselskabet Uptours.dk indset vigtigheden af at operere lokalt.

Ift. ungdomsrejser er det altafgørende, at man er i stand til at møde sine kunder lokalt. Det handler i høj grad om nærvær, som vi vurderer er vigtigt for vores målgruppe, men også om at tilbyde et produkt, konkurrenten ikke har på hylden – Adm. direktør Anders Marcuslund fra Uptours.dk

Masser af danske festglade unge rejser hvert år på ungdomsferie i tusindvis til festdestinationer som Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien. Men det er altså nyt at du kan spare både tid og penge på at rejse direkte fra Odense Lufthavn til sydens sol og sommer! (derved har du potentielt også flere penge at feste for! 🙂 )

Læs mere om Golden Sands, Sunny Beach og Uptours her:

  • Golden Sands
  • Sunny Beach
  • Uptours
Hvis knapper
Gem knapper