Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Vinter ungdomsrejse tilbud – sæson 2014-2015

Er du til sne og ski? Så er en vinter ungdomsrejse lige noget for dig!

Her på Farsentours.dk er vi vilde med kombinationen af frisk bjergluft, actionpacked skiløb og snowboarding samt de fedeste afterski fester. Derfor har vi herunder samlet tre gode tilbud på vinter ungdomsrejser til Alpernes fede pister i den kommende 2014-2015 sæson.

Ski Ungdomsrejse - Vinter 2015 Tilbud
Ski Ungdomsrejse – Vinter 2015 Tilbud

1) Val Thorens i vinterferie højsæsonen
Val Thorens – byen der har det hele og er en sand klassiker i de franske Alper! Glem alt om skibusser og lange gåture i skistøvler. Northlander har sørget for et super centralt beliggende lejllighedshotel på dette første tilbud. Lejlighedshotellet Tourotel har med forskellige størrelser ferielejligheder og dets beliggenhed lige ved pisten i Val Thorens øvre bydel, sørget for et super udgangspunkt for en fed ungdomsskirejse.

For bare 4.749 kr. per person kan du i højsæsonen (uge 8) få et super hyggeligt studio med plads til 4 personer. Prisen er inkl. sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter og vigtigst af alt 6 dages liftkort! (værdi 1.600 kr.). Læs mere på Northlanders hjemmeside.

2) Fed ski ungdomsrejse til Bad Gastein
Bad Gestein i Østrig er en fed destination, hvis du er til blandingen af godt skiløb om dagen og fest om natten. Når pisterne lukker og afterskien er ovre, blusser Bad Gasteins pulserende natteliv nemlig for alvor op.

Højmark Rejser sender dig lige nu til Bad Gastein med bus i januar 2015 for kun 3.298 kr. inklusiv liftkort, halvpension, guideservice mv. i en uge – et rigtig godt tilbud til en rigtig fed vinter ungdomsrejsedestination. Der er mange gode hoteller i Bad Gestein og på dette gode tilbud bor du på Hotel Münchnerhof, der ligger kun 10 min. fra pisterne og meget tæt på centrum og de mange barer og klubber – vigtige sager 🙂 . Læs mere her.

3) Sne, sol og ski: Tignes i uge 7
Her hos Farsentours.dk ved vi at uge 7 er UGEN, hvor de fleste unge vil på skiferie. Derfor har vi i dette tredje tilbud fundet et super tilbud til Tignes i de franske Alper.

For kun 4.099 kr. kan du komme afsted sammen med min. 3 af dine venner og få 7 nætter i en studio lejlighed på ”Grand Mottes” lejlighedshotellet. Prisen inkluderer selvfølgelig alle skatter og afgifter og 6 dages liftkort (værdi 1.650 kr.). En perfekt ungdomsrejse har lækker sne, et effektivt liftsystem, fed afterski og et sted at overnatte, der ligger centralt. Med en skiferie i Tignes får du alle fire betingelser opfyldt! Læs mere her.

En ski/ vinter ungdomsrejse er til dig, som vil have oplevelser både på og uden for pisterne og som du kan se er der masser af fede muligheder.

Gruppe vinterungdomsrejser og ski afbudsrejser
Vær opmærksom på at, hvis i rejser som en større gruppe sammen (normalt mere end 10-12 personer), så har flere af skirejseselskaberne ekstra attraktive rabatter og fordele. Det betyder at I kan komme endnu billigere afsted på ski. Den aller billigste løsning er dog en ski afbudsrejse, restpladser eller last minute skirejser. Gennem hele skisæsonen har selskaber som Højmark Rejser afbudsrejser til dig der gerne vil billigt på ski i Alperne. Så hold øje med Farsentours.dk’s nyhedsside for updates omkring dette og andre ungdomsrejsetilbud.

Vinter Ungdomsrejse - Offpiste i Alperne
Vinter Ungdomsrejse – Offpiste i Alperne

Mere om vinter ungdomsrejser
Læs mere om sne og ski ungdomsrejser på denne side.

Hvis knapper
Gem knapper