Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

5 ting du skal huske at pakke til din sommer-ungdomsferie!

Så er 2015 skudt i gang og dig og vennerne er sikkert begyndt at glæde jer til sommer og ikke mindst jeres kommende ungdomsrejse til sydens sommer og sol! (Hvis i ikke har bestilt, så tjek vores sektioner om rejseselskaber og ungdomsrejse destinationer)

Derfor synes vi her på Farsentours.dk at det var på tide med en guide til de 5 vigtigste ting, du ikke må glemme at pakke, når du skal afsted på fest-ferie! Here goes:

1) Solcreme
En af vores vigtigste erfaringer vi selv har gjort os på vores utalige sommer ungdomsferier er at du skal huske solcremen og gerne en med en høj faktor! Vi har gang på gang oplevet at unge bliver rimelig heftigt forbrændte og det kan i værste fald ødelægge ferien eller i hvert fald aften i byen! Så husk solcremen!

Husk solcreme - Farsentours.dks Ungdomsferie Guide
Husk solcreme – Farsentours.dks Ungdomsferie Guide

2) Badeshorts/Bikini
Badetøj er selvfølgelig et must på en ungdomsferie! Du skal umiddelbart overveje at tage mere en et par badeshorts/en bikini med da du jo både skal bruge dem ved poolen, på stranden og ikke mindst til vilde skumfester på diskotekerne! Derudover kan du iført badeshorts eller bikini også vise din smækre og veltrænede krop frem og tease lidt, hvis du forstår sådan en lille en! 🙂

Husk bikini & badeshorts - Farsentours.dks ungdomsrejse guide
Husk bikini & badeshorts – Farsentours.dks ungdomsrejse guide

3) Transportable højtalere
Hos Farsentours.dk bruger vi stadig vores fede JVC boomblaster når vi rejser. Dog vil vi anbefale at dig og vennerne tager et par gode transportable højtalere med der kan forbindes via BlueTooth. Det er fedt at kunne spille op til en fed for-fest på hotellet eller bare chille til et par gode numre når i plejer tømmermændene f.eks. på stranden.

Husk transportable højtalere - Farsentours.dks fest-ferie guide
Husk transportable højtalere – Farsentours.dks fest-ferie guide

4) Kontanter og kreditkort
Det er lidt en smagssag om du vil veksle penge hjemmefra, men overvej at veksle lidt da det altid er rart at kunne starte ferien med lidt ”local cash”. Vigtigst af alt er dog et kreditkort (Visa, VisaDankort eller MasterCard), da du på de fleste større restauranter og butikker kan betale med disse. Derudover kan du let hæve kontanter ved de utallige ATMs/pengeautomater mod et lille gebyr (typisk 25 kr.) så du har til de vilde byture! ☺

Husk kontanter & kreditkort - Farsentours.dks Ungdomsferie guide
Husk kontanter & kreditkort – Farsentours.dks Ungdomsferie guide

5) Kondomer
Måske vigtigst af alt og vigtig ikke at glemme på din ferie er kondomer, skulle du være så heldig at få scoret en fræk cigar (og det er der gode chancer for at du gør ☺ ). Så pak en æske eller to, bare så du er på den sikre side og du evt. også kan låne et par ud til vennerne!

Husk kondomer - Farsentours.dks Ungdomsrejse guide
Husk kondomer – Farsentours.dks Ungdomsrejse guide

Du tænker måske, mangler der ikke noget, hvor er sprutten? Men nej det kan ikke betale sig at tage alkohol med hjemmefra, så bare kom igang med at pakke – Farsentours.dk ønsker dig og vennerne en fantastisk ferie! Enjoy! 🙂

Farsentours.dk sørger for at du er ”klædt godt på” til din næste ungdomsrejse! Check vores guide sektion, hvor du finder tips og tricks til din næste ferie!

Hvis knapper
Gem knapper