Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Kickstart din ungdomsferie med en fed DUF og Uptours julefest

Her hos Farsentours.dk er vi begyndt at glæde os til ungdomsrejse-sommer-sæsonen 2015. Men først nærmer julen sig og i den anledning inviterer Danmarks to største arrangører af ungdomsrejser, DUF Rejser og Uptours til den vildeste julefest nogensinde!

Så vil du enten genopleve det fede partystemning fra din ungdomsferie i sommer eller kickstarte din kommende ferie med et brag af en fest, så er det her det sker.

DUF & Uptours Ungdomsferie Julefest
DUF & Uptours Ungdomsferie Julefest

Det hele går løs den 20. December på diskotek Skru Ned i Århus. Dørene åbnes klokken 19.30 og fra 20-21 er der en times fri bar så der virkelig kan sættes gang i festen og du og vennerne kan fyre den af i ægte DUF og Uptours stil!

I anledning af julen er DUF Rejser og Uptours også i gavehumør og udlodder i løbet af aftenen præmier til en værdi af 40.000 kr. Derudover trækkes der hver søndag/advent frem til jul lod blandt de tilmeldte om et gavekort på 1.000 kr.!

Kan du give den gas i bedste DUF og Uptours stil, elsker fri bar, og vil du møde alle dine venner og guider fra i sommers, så ses vi på Skru Ned i Århus lørdag d. 20. December.!

Detaljer
Hvornår: 20 dec 2014 kl. 19:30
Hvor: Skru Ned, Åboulevarden 21, ST. TV, 8000 Aarhus C
Pris: 99 kr.

Book din billet allerede i dag til kun 99 kr. på Billetto.dk og giv den gas i bedste DUF og Uptours stil, nyd den frie bar og mød alle dine venner og guiderne fra i sommers!

Hvis knapper
Gem knapper