Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Nyt tøseturs rejseselskab på vej til Danmark – Chamica.dk

Chamica.dk er et nyt skud på stammen indenfor specialiserede rejsebureauer og de er ganske specielle. De er nemlig et rejsebureau der udelukkende arrangerer verdens fedeste tøseture! Herunder storby venindeture, tøse ungdomsferier, polterabends og fede weekendture for dig og dine veninder pakket med champagne, wellness, action og fest!

Chamica.dk logo
Chamica.dk logo

Chamica tilbyder danske piger at rejse med en gruppe af deres bedste veninder til en af de europæiske storbyer, hvor de får en pakke bestående af venlig guideservice, lækre hoteller, fantastisk mad, shoppingture, sightseeing og en endeløs række af cocktailbarer og fede natklubber! Med andre ord en uforglemmelig tøsetur!

Chamica.dk er ikke lanceret i Danmark endnu, men de er igang med en crowdlending kampagne på crowdlending-platformen Lendino. Her prøver de at få de 200.000 DKK de har brug for, for at komme i luften. Lendino er en sikker platform og du får faktisk en fed rente på de penge du låner Chamica, nemlig 8,7 %! Så hvis du synes at Chamica.dk lyder for fedt, så skynd dig ind på www.lendino.dk/signuplender og opret dig som långiver! Tjek også deres Facebook side her: https://www.facebook.com/chamica.dk

Rejsebureauet bag Chamica hedder Wild East Travels ApS og er de samme der står bag Pissup Rejser, som arrangerer fede herreture og storby ungdomsrejser! Du er derfor garanteret god kvalitet og fede rejser!

Chamica.dk tøsetur
Chamica.dk tøsetur
Hvis knapper
Gem knapper